Eğlence

Elon Musk şimdi de müziğe el attı

elon musk

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk, günümüzde popüler kültürün en ilgi çekici figürleri arasında yer alıyor. Elektrikli otomobil geliştirmek ve uzaya roket göndermenin yanı sıra şehirlerin altına tüneller kazmaya kadar uzanan pek çok farklı projeyle ilgilenen eksantrik milyarder, yoğun takvimine rağmen kişisel zevklerine de vakit ayırmaya başarıyor gibi görünüyor.

Musk bizzat yazdığı, bestelediği ve seslendirdiği “Don’t Doubt ur Vibe” isimli elektronik dans müziği türündeki şarkısını Spotify ve SoundCloud’da paylaştı. Musk’ın şarkısının yayıncısı “Emo G Records” isimli plak şirketi olarak görülüyor.

Musk, şarkının duyurusunu, tıpkı diğer pek çok duyurusu gibi, Twitter hesabı aracılığıyla yaptı. Eksantrik milyarder, ilk önce sadece bir şarkı yazdığını belirterek şarkının adını paylaştı. Takipçileri ilk başta Musk’ın kendilerini “trollediğini” düşünse de, daha sonraki tweette de şarkının Emo G Records tarafından yayınlanacağını belirtti. Tesla ve SpaceX CEO’su ertesi gün de şarkının gerçek olduğunu dile getirdikten sonra hafta sonunda da şarkıyı paylaştı.

Musk şarkıyı yayınlamadan önce müzikal çalışma alanında çekilmiş bir fotoğrafı da Twitter hesabında yayınladı. Söz konusu fotoğrafta kulağında kulaklık ve önünde bilgisayarlar ve mikser ile görülen Musk’ın oldukça eğlendiği göze çarpıyor.

Şarkıyı Elon “EDM” Musk adıyla yayınlayan Tesla ve SpaceX CEO’sunun şarkısı için seçtiği albüm kapağı da öncelikli ilgi alanlarını hatırlatıyor. Albüm kapağında Mars’ın bir fotoğrafı üzerine yerleştirilmiş Tesla Cybertruck görülüyor. Musk’ın bu çalışmasını tam teşekküllü bir albüme dönüştürüp dönüştürmeyeceği ise şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER