FırsatlarManşetler

Elektronik ihtiyaçlarınız için işin uzmanı MediaMarkt’tan dikkat çekici fırsatlar

mediamarkt
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Elektronikte aradığınız güven işin uzmanı MediaMarkt’ta! Elektronik ihtiyaçlarınız için yanlış yerlere bakmayın, keyfinize bakın, zaman kaybetmeyin. 25 binden fazla ürün çeşidiyle elektronikte aradığınız güveni sunan işin uzmanı MediaMarkt, 28 Ekim’e kadar geçerli olan kampanyasında dikkate değer indirimler sunuyor. Kampanya ile ilgili detayları bu bağlantıda bulabilirsiniz. Bu fırsat haberinde ise öne çıkan bazı fırsatlara yakından bakıyoruz.

Apple iPhone 13 modellerini satışa sundu. Dört farklı modeli de MediaMarkt’ta bulabilirsiniz. Buna rağmen bir iPhone 12 modeli satın almayı düşünüyorsanız, kampanya kapsamında iPhone 12 Pro modellerinde dikkat çeken bir fırsat var. 128 GB kapasiteli ve dört farklı renkte iPhone 12 Pro modelini 14599 TL’lik fiyattan satın alabilirsiniz. Denizbank kredisiyle faizsiz masrafsız 3 taksit fırsatı var. Üstelik BNP Paribas Cardif tarafından sağlanan 1 yıllık cihaz koruma sigortası 1999 TL karşılığında sunuluyor.

Eğer bir ütü satın almayı düşünüyorsanız, Philips buhar kazanlı ütü 2299 TL’lik fiyatıyla sunuluyor. Üstelik Paraf ve Bonus kartlara peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla geliyor. Ayrıca BNP Paribas Cardif Sigorta tarafından sağlanan 1 Yıllık Sigorta ve 1 Yıllık Uzatılmış Garanti paketi sadece 69 TL.

Süpürge satın almak isteyenler için de ilgi çekici bir fırsat var. Fakir Cross Electronic toz torbasız süpürge 999 TL fiyatıyla sunuluyor. Paraf ve Bonus kartlara 9 taksit fırsatıyla sunulan bu ürünle birlikte, BNP Paribas Cardif Sigorta tarafından sağlanan 1 Yıllık Sigorta ve 1 Yıllık Uzatılmış Garanti paketi sadece 159 TL’ye geliyor.

Yukarıda listelediğimiz fırsatların dışındaki fırsatları bu bağlantıda bulabilirsiniz. 28 Ekim’e kadar geçerli olan kampanyadan MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de yararlanabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER