Eğlence

Electronic Arts Fuse’yi 28 Mayısta yayınlayacak

Electronic Arts ve Insomniac Games uzun zamandır beklenen Fuse için bir çıkış tarihi duyurdu. Dört kişinin ortaklaşa oynadığı oyun 28 Mayısta Kuzey Amerika’da, 31 Mayısta ise Avrupa’da yayınlanacak. Oyun hem PlayStation 3’te hem de Xbox 360’ta yerini alacak oyunun daha erken yayınlanması beklense de, oyunun bazı unsurlarının ”cilalanmaya” ihtiyaç duyması nedeniyle yayın tarihi ileriye atılmıştı.

fuse-electronic-arts-250313

Insomniac Games Ratchet and Clank ve Resistance gibi PlayStation’da önemli başarı elde etmiş oyunlarıyla tanınıyor. Fuse şirket açısından Xbox 360’a yönelik bir adım olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyor. Şirketten yapılan açıklamada Fuse’nin, tıpkı şirketin yayınladığı diğer oyunlar gibi, heyecanla dolu, silahların konuştuğu ve mermilerin havada uçuştuğu bir oyun olacağı belirtildi. Fuse’de kullanıcılar elit temas takımı Overstrike 9’un bir parçası olacak. Oyuncular Dalton Brooks, Isabelle ”Izzy” Sinclair, Jacob Kimble veya Naya Deveraux karakterlerinden birini seçebilecek. Kendilerine özgü ”Xenotech” silahlara ve yeteneklere sahip olan bu karakterler Fuse adı verilen enerji kaynağını ele geçirmek için çalışan kötülük koalisyonuna karşı mücadele verecek. Oyunu tek başına oynayan kullanıcılar diledikleri takdirde bu karakterler arasında geçiş yapabilecekler.

Fuse’yi şimdiden sipariş eden kullanıcılar bir grup oyun içi aksesuara sahip olacaklar. Her karaktere özgü zırhlar, silah kılıfları ve tek elle kullanılan silahların zararının artmasını sağlayan özel bir kuvvet kullanıcılara sunulan hediyeler arasında yer alıyor. Piyasaya çıkışının gecikmesi nedeniyle oyun dünyasından olumsuz tepkiler alan Fuse’nin yayınlanmasıyla birlikte bu tepkileri olumluya çevirip çeviremeyeceğini hep birlikte göreceğiz.

İlgili >> Electronic Arts

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER