Eğlence

Elder Scrolls Online’ın PS4 ve Xbox One versiyonlarına ait görüntüler ortaya çıktı

elder-scrolls-online-220515-1

Elder Scrolls Online’ı bir süredir PC üzerinden oynamak mümkün. Ancak oyunun PlayStation 4 ve Xbox One’a gelişinin ardından daha yüksek bir ivme kazanması muhtemel gözüküyor. Zira ortaya çıkan ilk görüntülere bakıldığında, Elder Scrolls Online’ın yeni nesil konsollara farklı bir soluk getireceği rahatlıkla görülüyor.

Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited’de oyuncuların oyunun kendisi ve bazı premium içerikler için para ödemesi gerekiyor. Ancak hiçbir oyuncu dilediğinden fazla para ödemeye zorlanmıyor. Herhangi bir harcama yapmadan da oyunda ilerlemek mümkün oluyor.

Elder Scrolls Online, 9 Haziranda PS4 ve Xbox One için yayınlanacak. Konsol deneyiminin iyileştirilmesi adına oyunun kontrolleri kumandalara uygun hâle getirilirken, kullanıcı arayüzü de büyük ekranlara uyum sağlaması adına elden geçirildi. PS4 ve Xbox One’ın sesli sohbet imkanlarından faydalanacak olan Elder Scrolls Online’ın ekran görüntüleri, Pocket-lint sitesi tarafından paylaşıldı. Söz konusu ekran görüntülerinde özellikle yüksek detay seviyesi dikkat çekiyor.

İLGİLİ HABERLER