Eğlence

Elden Ring yaması PS5’teki kayıt sorununu çözüyor

elden ring

Elden Ring, son zamanların en popüler oyunları arasında yer alıyor. Oyunun geliştiricisi FromSoftware, PlayStation 5’te oyun kayıt verilerinin kaybolmasına neden olan açığı yayınladığı yamayla kapattı. Oyun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, PC versiyonu için de bir yamanın hazırlandığı ifade edildi.

Elden Ring’in yayıncısı Bandai Namco, geçtiğimiz hafta PS5 oyuncularını uyarmış ve oyun çalışırken konsolun dinlenme moduna alınmasının oyunun düzgün şekilde kaydedilememesine yol açabileceğini belirtmişti. Şirket oyunculara oyunu manuel olarak kaydedip çıkış yapmalarını önermişti.

Yeni yamayla bu sorunun ortadan kalkması umuluyor. Yine de, yamanın çalıştığından emin olana kadar oyunu manuel şekilde kaydedip çıkışı ana menü üzerinden yapmakta fayda var.

Elden Ring PC versiyonu için hazırlanan yama ise Fire Giant ile yapılan savaşlar sırasında oyunun çökmesine neden olan hatayı düzeltiyor. Buna ek olarak, oyunun sistemin ekran kartını tanımasını engelleyen hata da yamayla birlikte ortadan kaldırılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER