Eğlence

Elden Ring 30 saatte tamamlanabilecek

elden ring
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Elden Ring, önümüzdeki günlerin en merakla beklenen oyunları arasında yer alıyor. Oyunun yapımcısı FromSoftware’den yapılan açıklamaya göre, RPG formatındaki açık dünya aksiyon oyununu 30 saatte tamamlamak mümkün olacak.

Taipei Oyun Fuarı’nda konuşan Elden Ring’in yapımcılarından Yasuhiro Kitao, ana fikrin oyunun 30 saat içinde tamamlanabilmesi olduğunu belirtti. Kitao, bu sürenin oyuncudan oyuncuya belirgin şekilde değişebileceğinin altını çizmeyi ihmal etmedi.

Elden Ring’i yüzlerce saat boyunca oynamak isteyenlerin ise önünde bir engel bulunmuyor. FromSoftware’in bahsettiği 30 saatin sadece oyunun hikayesinin ana hattı için geçerli olduğu belirtildi. Ana hikayedeki mitoloji ve arka planın altında ise George R. R. Martin’in imzası bulunuyor.

Kitao, Elden Ring’de oyuncuların keşfedebileceği çok sayıda zindanın bulunduğunu, ancak oyunu tamamlamak için bunların hiçbirini temizlemenin gerekmeyeceğini belirtti. Kitao, oyuncuların bu zindanları keşfederken uzun saatler boyunca eğlenebilmelerini amaçladıklarını dile getirdi.

Yapımcı, FromSoftware’in ilk “açık alan” oyunu olan Elden Ring’in dünyasının büyüklüğü hakkında da bilgi verdi. Kitao, oyundaki dünyanın FromSoftware imzalı Dark Souls ve Bloodborne gibi oyunlara kıyasla çok daha büyük olduğunu dile getirdi.

Kitao’nun değindiği bir diğer konu ise oyunun karakter gelişimi oldu. Karakterleri her alanda geliştirmenin mümkün olduğunu belirten Kitao, kılıç veya büyü gibi alanlarda uzmanlaşılabileceğini dile getirdi.

Elden Ring 25 Şubat’ta oyuncularla buluşacak. Oyun Xbox Series X, Xbox One, PS5, PS4 ve PC üzerinde oynanabilecek.

İLGİLİ HABERLER