Eğlence

El Camino’ya gelen izleyici yorumları Netflix’i sevindirecek

breaking bad filmi el camino

Netflix’in heyecanla beklenen orijinal içeriklerinden biri olan El Camino: Bir Breaking Bad Filmi, geçtiğimiz cuma günü yayınlanmıştı. Tarihin en popüler dizilerinden biri olan Breaking Bad’in devamı olarak tanımlanabilecek El Camino’da, Jesse Pinkman (Aaron Paul) karakterinin hapishaneden kaçtıktan sonra yaşananları anlatılıyor.

11 Ekim’de yayınlanan filme gelen ilk yorumlar ise Netflix’i sevindirecek türden. Dizinin yaratıcısı Vince Gilligan tarafından yazılan ve yönetilen film, IMDb’de 65 binden fazla kişi tarafından puanlanmış durumda. El Camino’nun hâlihazırdaki puanı ise 10 üzerinden 7,8.

El Camino için Rotten Tomatoes’taki yorumlar da olumlu

Bir diğer film eleştirisi sitesi olan Rotten Tomatoes’ta ise El Camino’ya yüzde 94 Tomatometer puanı verildi. İzleyicilerin filme verdiği puan ise yüzde 84 seviyesinde. Rotten Tomatoes’un “Eleştirmenlerin Konsensusu” bölümünde ise El Camino’yla ilgili şu ifadeleri kullanıyor: “Eğlendiren ancak gerekli olmayan film, Breaking Bad hikayesine güzel bir bitiş parçası ekliyor. Aaron Paul ise kariyerinin en iyi performansını sergiliyor.”

El Camino’yu izlemek isteyenlerin hikayeyi gerçekten anlayabilmeleri için Breaking Bad’i de izlemiş olmaları gerekiyor. Filmde Jesse Pinkman’ın dizinin finalinden sonraki hikayesi anlatılıyor. Diziden bazı karakterleri filmde görmek mümkün oluyor.

İLGİLİ HABERLER