Ulaşım

eKurzinfo iPhone uygulaması yeni Audi A3’ün kullanım kılavuzunu artırılmış gerçeklikle sunuyor

Alman otomotiv şirketi Audi eKurzinfo iPhone uygulaması sayesinde yeni A3’ün kullanım kılavuzunu artırılmış gerçeklikle sunuyor. Daha önce A3 için potansiyel alıcıların otomobilin her noktasını görmesini mümkün kılan bir iPad uygulaması yayınlayan Audi, şimdi de yeni A3 sahiplerine akıllı telefonlarını kullanarak otomobillerini daha iyi tanıma fırsatını sunuyor.

audi-a3-ekurzinfo-120813

Audi eKurzinfo uygulamasını ilk önce A1 modelinin özelliklerini göstermek için yayınlamış, 3.0 versiyonuyla ise uygulama A3 ve S3 modellerini de destekler hale gelmişti. Artırılmış gerçeklik desteğiyle birlikte uygulamayı indiren iPhone sahipleri cihazlarıyla otomobildeki bir düğmeyi veya eKurzinfo tarafından tanınan 300 noktadan birini işaret ettikleri zaman bu noktaların fonkisyonları ve nasıl kullanılacaklarına ilişkin bilgi alabilecek. Motordaki parçalardan bazılarının, hatta sileceklerin bile fonksiyon ve kullanım şekilleri uygulama içinde anlatılacak.

Bazı durumlar için üç boyutlu animasyonlarla bakım desteği veren uygulamada içeriğin önemli bir kısmı bulutta saklanıyor. Böylelikle bilgiler gerektiği zaman telefona gönderiliyor. Uygulamayı evden çıkmadan güncellemeye gerek olmasa da, kullanıcılar bir veri sinyaline ihtiyaç duyuyor. Metaio tarafından geliştirilen uygulama İngilizce, Almanca ve Japonca’yı destekliyor. eKurzinfo uygulaması Türkiye’den de indirilebiliyor.

İlgili >> iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER