Teknoloji

Eğlenceye ?eğlence? demeyin ?HDX Premium Serisi? deyin

HP, yeni sezonun en havalı ürünleri olacak iki yeni HDX dizüstü bilgisayarını görücüye çıkardı. Yeni HDX Premium Serisi, eğlence tutkunlarının tüm dileklerini yerine getiriyor.

Bu seri dijital eğlence, üstün performans ve göz alıcı tasarıma değer veren kişiler için yaratıldı. HDX serisi, HDX9000 ?Dragon? dizüstü bilgisayarının çığır açan başarısına ithafen, iki gözalıcı dizüstü bilgisayar ile ?büyüyor?.

Düzgün hatları ile yeni HP HDX bilgisayarlar, Intel Centrino 2 işlemci ve HP MediaSmart yazılım da dahil olmak üzere son teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanıyor. Bu teknoloji harikaları, dijital yaşam tarzının en talepkar ihtiyaçlarını karşılıyor.

Yüksek mobil eğlence, HDX Premium Serisi garantisinde
HP HDX16 ve HP HDX18 dizüstü bilgisayarlar, BrightView Infinity özelliği ile 16 ya da 18,4 inç ekrana sahip ve titanyum kaplı tasarımı ile göz alıyor.

Blu-Ray Disc, entegre TV alıcı, entegre üçlü bas sub-woofer?a sahip Altec Lansing hoparlörler ve Dolby Home Theatre?ı da içeren devasa eğlence paketi sayesinde üstün performanslı bu dizüstü bilgisayarlar, evde sinema keyfini doruklarda yaşatıyor.

Ayrıca, geliştirilmiş NVIDIA GeForce 9600 GT çip seti ve HP MediaSmart yazılımı gibi eşsiz özellikleri sayesinde, daha sonra da arkadaşlarınızla birlikte göz alıcı, çift lambalı Full HD (1080p) 16:9 ekranda izleyebileceğiniz etkileyici videolar yaratabilirsiniz.

Ürünün fiyatı HP HDX16 için 1999$(+KDV) ve HP HDX18 için 2199$(+KDV) olarak belirlendi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

İLGİLİ HABERLER