EğlenceManşetler

Efsanevi Beatles grubu nihayet iTunes kullanıcılarıyla buluştu

Apple’ın bugün açıklayacağını duyurduğu büyük iTunes yeniliğiniğn altından efsanevi grup Beatles çıktı. Beatles şarkıları artık iTunes müzik mağazası üzerinden satılıyor. Türkiye’den resmi erişimin bulunmadığı iTunes müzik mağazası üzerinden bu grubunun albümlerini 12.99$ karşılığında satın almak mümkün olacak. Tüm müzik kataloguna ise 149$ karşılığında sahip olmak mümkün olacak.

Beatles grubunun iTunes’a kapılarını açması için çalışmalar uzun zaman önce başladı, ancak süreç yaklaşık 7 sene sonunda bugünkü hâline ulaşabildi. Grubun elemanlarından Paul McCartnet Beatles’ın müziğini iTunes’a getirmekten dolayı heyecan duyduklarını, ilk olarak taş plakta çıkardıkları şarkıların dijital versiyonlarının satıldığını görmenin mükemmel olduğunu dile getirdi. Ringo Starr ise bundan böyle kendisine Beatles’ın ne zaman iTunes’a geleceği sorulmayacağı için oldukça mutlu olduğunu belirtti.

Apple’ın CEO’su Steve Jobs ise “Beatles’ı seviyoruz ve onları iTunes’ta karşıladığımız için gururlu ve heyecanlıyız.” şeklinde konuştu. Bu noktaya gelmenin uzun zaman aldığını dile getiren Steve Jobs Beatles ve EMI’ye de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

İlgili – Apple

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER