Eğlence

eFootball, Lionel Messi’nin sekizinci Ballon d’Or ödülü şerefine özel etkinlikler düzenliyor

efootball lionel messi

2022 Dünya Kupası’nda Arjantin Milli Takımı’nı zafere taşıyan Lionel Messi, geçtiğimiz günlerde dünyada yılın en iyi futbolcusuna verilen “Ballon d’Or” ödülünü sekizinci kez kazanmıştı. Bu zaferi kutlayanlar arasına yıldız futbolcunun resmi elçisi olduğu Konami’nin futbol oyunu eFootball da katıldı. eFootball Lionel Messi’nin sekizinci kez dünyanın en iyi futbolcusu olması şerefine çeşitli oyun içi etkinlikler ve kampanyalar düzenleyeceğini duyurdu.

eFootball futbolcunun üç farklı versiyonunu oyuncularla buluşturmaya hazırlanıyor. Bu versiyonların üçü de Arjantinli oyuncunun muhteşem kariyerindeki ikonik performanslara saygı duruşu niteliğinde.

Bugün itibarıyla oyuncularla buluşacak olan güncellemeyle, Lionel Messi’nin 2009 Şampiyonlar Ligi Finali, 2015 Şampiyonlar Ligi Finali ve 2022 Dünya Kupası Finali (hepsi de booster özelliği içeren) versiyonları oyunculara sunulacak. Buna ek olarak, Arjantin Milli Takımı da Messi’nin oyuna giriş hediyesi olarak armağan edilecek.

eFootball Lionel Messi’yi “Altın Başarı” etkinliğinin merkezine koyuyor

eFootball Lionel Messi’ye saygı duruşu için “Altın Başarı” isimli bir etkinlik de hazırladı. Bu etkinlikte oyuncuların Messi’yi kullanarak belli görevleri yerine getirmesi gerekiyor. Etkinlikte Messi’yi kullanan oyuncuların kaç gol attıklarının takip edilebileceği bir de ‘Leometre’ (Leo Meter) bulunuyor. Messi’yle ne kadar çok gol atılırsa ödüller de o derece artacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER