Eğlence

eFootball 700 milyon indirme sayısını geçti

efootball

Konami yaptığı açıklamayla amiral gemisi futbol oyunu eFootball‘un dünya çapında toplam 700 milyon indirmeyi aştığını duyurdu. Şirket bu başarıyı kutlamak amacıyla 11 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında birçok yeni özelliğin yer aldığı oyun içi bir kampanya düzenliyor.

Bu üç hafta boyunca oyuna giriş yapanlar haftada bir adet olmak üzere toplamda üç tane Haftanın Oyuncusu (POTW) elde etme şansına sahip olacak. Ayrıca kampanya dönemi boyunca giriş bonusu olarak her gün 1 adet Worldwide Chance Deal oyuncuları bekliyor.

Bu süre boyunca kullanıcılar, çeşitli Tur Etkinlikleri, Mücadele Etkinlikleri ve eFootball Liglerine katılarak toplamda 200000 GP, 210 eFootball Coins ve çok daha fazlasını kazanabilecekler.

Konami geçtiğimiz ay  e-spor turnuvalarına bir dizi değişiklik getireceğini açıklamış ve eFootball Championship Club etkinliklerini duyurmuştu. eFootball Championship Club etkinliklerinde dünyanın dört bir yanından oyuncu, bölgesel oyun içi elemelerde karşı karşıya gelecek ve turnuvalarda partner kulübü temsil edebilmek için yarışacaklar. Bu bağlamda FC Bayern München Kulüp Etkinliği, 15 Ocak Pazartesi günü başlayacak.

Asya Kupası heyecanı da eFootball’da

Konami’nin Asya Futbol Konfederasyonu ile olan ortaklığı çerçevesinde Katar’da düzenlenen Asya Kupası’nda mücadele eden Asya kıtasından 10 takım için on farklı Chance Deal’dan oluşan özel bir oyuna giriş hediyesi oyuncuları bekliyor. Ayrıca Malezya, Tayland ve Endonezya’dan üç Epik futbolcu da oyunculara sunulacak.

İLGİLİ HABERLER