Eğlence

eFootball 2023 Dünya Kupası’nı Futbol Festivali ile karşılıyor

efootball 2023
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Konam, eFootball 2023’ün “2. Sezon”a girdiğini ve bazıları bugün itibarıyla başlayan “Futbol Festivali” temalı bir dizi etkinlik ve kampanya düzenleyeceğini duyurdu. Oyuna eklenenler arasında sınırlı süreliğine çevrimdışı “Trial Match” (Deneme Maçı) ve çevrimiçi “Dream Team” (Rüya Takımı) modlarında seçilebilen toplam 40 Milli takım ve Japonya, Brezilya, Arjantin ve Fransa’nın “Milli Takım Paketleri” bulunuyor.

Kullanıcıların mevcut 46 milli takımdan biri olarak oynayabileceği yapay zekaya karşı bir turnuva etkinliği olan “Uluslararası Kupa Deneyimi”nın yanı sıra 1 milyar eFootball Coins toplam ödül havuzlu oyuncuların kendi uluslarını temsil ettiği bir meydan okuma etkinliği olan “eFootball Uluslararası Kupası” da eFootball 2023’te devam ediyor.

eFootball 2023 çevrimdışı mod kapsamında yer alan “Deneme Maçı”, oyunseverlerin 40 milli takımdan birini seçip oynayabilmesi için sınırlı bir süre oyunda. Bu takımlar şubat ayının ortasına kadar oynanabilir durumda olacak.

Ayrıca konsol oyuncularının eFootball keyfini arkadaşlarıyla rahatlıkla çıkarabilmesi için 2v2 maçlar bundan böyle çevrimdışı olarak da oynanabilecek.

2022’nin dünya çapında kıran kırana geçen futbol takvimine saygı duruşu niteliğindeki “Uluslararası Kupa Deneyimi” (“International Cup Experience”), eFootball 2023’e geliyor. Bu deneyim, 46 ülkeden oyuncuların yapay zekaya karşı rekabet etmesini ve hem grup aşamalarında hem de eleme turlarında rekabet ederek dünya futbolunun zirvesine oynamasını sağlayacak. Bu deneyim 17 Kasım Perşembe ile 12 Ocak 2023, Perşembe tarihleri arasında devam edecek.

Ayrıca kullanıcıların 1 milyardan fazla eFootball Coins kazanabileceği “eFootball International Cup” da halihazırda devam ediyor. “eFootball International Cup” 20 Ekim Perşembe gününden bu yana devam etmekte ve 17 Aralık Cumartesi günü sona erecek.

Farklı oyun deneyimine sahip eFootball™ oyuncularına yardımcı olmak için dört Milli Takım Paketi daha kullanıma sunuldu. Bu paketler, her ülkeden 11 oyuncu içerecek ve acemi oyuncuların ilk 11 kadrolarının daha güçlü olmasını sağlayacak. Deneyimli eFootball oyuncularıysa bu sayede “Rüya Takımlarını daha da güçlendirme fırsatına sahip olacak.

eFootball 2023’e dört yeni Milli Takım Paketi eklendi

Farklı oyun deneyimine sahip eFootball oyuncularına yardımcı olmak için dört Milli Takım Paketi daha kullanıma sunuldu. Bu paketler, her ülkeden 11 oyuncu içerecek ve acemi oyuncuların ilk 11 kadrolarının daha güçlü olmasını sağlayacak. Deneyimli eFootball 2023 oyuncularıysa bu sayede “Rüya Takımlarını daha da güçlendirme fırsatına sahip olacak. Bu paketler Fransa, Almanya, Arjantin ve Japonya’yı oyuncularla buluşturuyor.

İLGİLİ HABERLER