Eğlence

eFootball’a yeni sezonla Trendyol Süper Lig de ekleniyor

efootball sezon 2

Konami, eFootball Sezon 2 güncellemesini ve Authentic Moduna gelen bir dizi yepyeni kulüp ile Rüya Takımı Kulüp Paketlerini duyurdu. Yeni sezon güncellemesi, “Heyecanı Katla” sloganıyla oyuncularla buluşuyor.

Avrupa’nın en ikonik kulüplerinden ve en tutkulu taraftarlarından bazılarını bünyesinde barındıran eFootball’a yeni sezonla birlikte Türkiye’nin en üst seviye futbol organizasyonu Trendyol Süper Lig de eklendi. Böylelikle Authentic Mod deneyimini Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor gibi takımlarla yaşayabilecek.

Konami’nin eFootball’a eklemeleri Trendyol Süper Lig ile sınırlı kalmıyor. Stüdyo ve Asya Futbol Konfederasyonu ile yapılan iş birliği sayesinde “Asya Şampiyonlar Ligi” de eFootball oyuncuları tarafından deneyimlenebilecek. Turnuvanın katılımcısı takımları da oyunda bulmak mümkün olacak.

Böylece Avustralya ve Japonya’dan İran ve Katar’a kadar birçok ülkenin kulüpleri, oyunda yerlerini alacak. Bu kulüpler arasında, Suudi Arabistan’ın önde gelen üç kulübü Al Nassr, Al Ittihad Club ve Al Hilal SFC de bulunuyor.

efootball sezon 2

Dünya futbolunun elit yeteneklerinin son dönemde Orta Doğu’ya transfer olmaları göz önünde bulundurulduğunda, “eFootball” kullanıcıları, Authentic Team’lere bu takımların eklenmesiyle birlikte oynanışın ve oyundaki seçenek çeşitliliğinin keyfini sürecek. Yeni sezonla birlikte oyuna Arapça dil desteği de ekleniyor.

eFootball Sezon 2 güncellemesi 6 dev takımın Kulüp Paketlerini getiriyor

eFootball Sezon 2 güncellemesi dünyanın dört bir yanındaki oyunseverlere, Konami’nin bazı partner kulüplerinin desteğiyle gerçekleştirilen Kulüp Paketleri (Club Packs) sayesinde futbolun en büyük ve en iyi isimlerinden bazılarıyla sözleşme imzalama şansını getiriyor. Bu paketlerde kullanıcılar 11 Öne Çıkan oyuncunun yanı sıra ‘Güçlendirici’ eklenmiş bir Menajer bulabilirler! Bu ‘Güçlendiriciler’ Dream Team’deki tüm oyuncuların istatistiklerine +1 artış sağlıyor. 5 Ekim’den itibaren kullanıcılar Dream Team kadrolarını FC Barcelona, Manchester United ve Arsenal FC’den takım üyeleriyle güçlendirebilecekler. Bayern Münih, AC Milan ve Inter’in yer aldığı diğer kulüp paketleriyse 19 Ekim’de sunulacak.

İLGİLİ HABERLER