Teknoloji

Eddy Cue: Apple 25 yıldır gördüğüm en iyi ürünleri bu yıl tanıtacak

Apple’ın iTunes ve iCloud’dan sorumlu yöneticisi Eddy Cue, şirketin bu yıl içinde görücüye çıkarmayı planladığı ürünlerin 25 yıllık dönemde gördüğü en iyi ürünler olduğunu iddia etti. Code konferansında konuşan Cue’ya sahnede Apple’ın satın aldığı Beats Electronics’in kurucularından biri olan Jimmy Iovine eşlik etti.

apple-eddy-cue-290514

Apple ve Beats arasındaki anlaşmanın resmiyet kazanmasıyla birlikte Cue ve Iovine’in sahneye birlikte çıkmasına karar verildiği; orijinal planlamada Cue’ya Apple’ın iOS ve OS X şefi Craig Federighi’nin, Iovine’e ise Beats Music CEO’su Ian Rogers’ın eşlik etmesinin düşünüldüğü belirtildi.

Cue’nın yeni ürünlere yönelik iddialı açıklamaları akıllara Apple CEO’su Tim Cook’un 2011’in sonundan bu yana yaptığı açıklamaları getirdi. Cook o günden bu yana yeni ürünler için heyecan duyduğunu belirtse de, 2014’ün şu ana kadar Apple adına yeni ürün ve servisler konusunda oldukça sessiz geçtiğini belirtmek gerekiyor. Şirket bu yıl içinde sadece otomobiller için hazırladığı ve normalde geçtiğimiz eylülde duyurmayı planladığı CarPlay servisini görücüye çıkarmış olsa da, önümüzdeki hafta düzenlenecek WWDC ile bu durumun büyük ölçüde değişmesi bekleniyor.

İlgili >> The Verge

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER