Eğlence

EA Titanfall 2’nin dağıtımını yapacak, oyunu PS4’e de getirecek

Oyun şirketi Electronic Arts Titanfall oyununun ikinci nesil dağıtım haklarını da elde etti ve bu oyunu Xbox One’ın ötesine taşımanın planlarını yapıyor.

titanfall-210314

GameSpot’un haberine göre Electronic Arts Titanfall 2’yi Sony’nin PlayStation 4 konsoluna getirecek ve böylelikle Titanfall’ın şu anda Xbox One’a özel statüsünü sona erdirecek. Electronic Arts birinci Titanfall oyununun da arkasındaki şirketti.

Yayıncı geçmişte Titanfall’ın PlayStation 4’te çıkacağının işaretini vermişti. Electronic Arts yöneticilerinden Blake Jorgensen Kasım 2013’te yatırımcılarla gerçekleştirdiği telekonferans görüşmesinde gelecekteki Titanfall oyunlarının günün birinde birden fazla ürün platformunda çıkacağına inandığını kaydetmişti.

Öte yandan Polygon sitesinin kaynaklarından aldığı bilgiye göre de Titanfall 2 Microsoft’un oyun konsoluna özel bir oyun olmakla kalmayacak. Titanfall’ın birinci versiyonu daha yeni çıktığı için ikinci versiyonla ilgili detaylar henüz ortalığa çıkmış değil.

Electronic Arts’tan da dedikodu veya spekülasyonlara göre yorum yapılmadığı şeklinde bir cevap geldi, şu anda tüm dikkatlerini Titanfall’u dünya çapındaki tüm hayranların oynayabileceği şekilde desteklemeye odaklandıkları vurgulandı.

Microsoft’un Xbox One için çıkan Titanfall ile birlikte satışlarda önemli bir ivme yakaladığı kaydediliyor.

İlgili >> GameSpot, Polygon

[Görsel – Pocket-lint]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER