Eğlence

EA Star Wars: Battlefront’u duyurdu

EA Star Wars: Battlefront’u duyurdu
Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Electronic Arts E3 2013’te düzenlediği etkinlikte alt stüdyolarından DICE’ın Star Wars serisinin yeni oyunu Battlefront’un hazırlıklarını sürdürdüğünü duyurdu. Star Wars serisinin bu yeni oyununda Battlefield 4’te olduğu gibi Frostbite 3 oyun motorunun kullanılacağı daha önceden açıklanmıştı.

star-wars-battlefront-110613

Star Wars: Battlefront Electronic Arts ve Disney arasında yapılan lisanslama anlaşması çerçevesinde Electronic Arts tarafından hazırlanan ilk oyun olma özelliğini taşıyor. Oyuna ait kısa bir tanıtım videosu da EA’in E3’te düzenlediği etkinlikte katılımcılara gösterildi. 20 saniyelik videoda oyunun buz gezegeni Hoth’ta geçtiği anlaşılırken, AT-AT’ın pençe şeklindeki ayakları da videoda görülüyor. StarWars.com üzerinde yayınlanan bir blog yazısındaysa DICE’ın Star Wars: Battlefront için yaptığı çalışmalar övüldü. E3’te gerçekleştirilen sunumda oyuna ilişkin daha fazla bilgi verilmedi.

İlgili >> StarWars.com, Pocket-lint

Bu fırsatlar ilginizi çekebilir

Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB - %0 Faizli 3 Taksit Fırsatı
Xiaomi 17T Serisi Lansmana Özel Fırsatlarla Burada!
Lenovo Idea Tab Plus 8gb 256GB 12.1\" 2.5k 600NITS Tablet+Kalem+Kılıf ZAG70130TR
HONOR Pad X9A 8gb 256GB Wi-Fi 11.5 Inç IPS Uzay Gri Tablet -Uzay Grisi
Huawei Yeni (2025) Matepad 12X 12.0\" Papermatte Edition 12GB 256GB Yeşil + Klavye
Xiaomi Smart Band 10 Ceramic Edition Pearl White Akıllı Bileklik

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.