Eğlence

EA Star Wars Battlefront II’nin teknik sorunlarını kapatmak için bir yama yayınladı

ea star wars battlefront iiEA Star Wars Battlefront II oyuncularına sunduğu oyun içi satın alma seçeneklerinin fiyatlarının yüksekliği nedeniyle büyük tepki çekmişti. Oyunun oyuncuları ekstra satın almaya yönlendirmesi de oyuncuları öfkelendirmişti. EA bu tepkiler üzerine satın alınacak unsurları geçici olarak oyundan çekmişti.

Bir yandan da Star Wars Battlefront II’nin teknik sorunları üzerine çalışan şirket, söz konusu sorunların kapatılması adına bir yama yayınladı. Yama PS4, Xbox One ve PC’de dağıtıma çıktı.

Rock Paper Shotgun’da yer alan habere göre, “Patch 0.2” olarak adlandırılan yama oyun kaydetme sorunlarına ve hatalı araç hasarı hesaplamalarına çözüm getirecek. EA yayınlanan yamanın oyunun dengesini ve performansını da iyileştireceğinin altını çizdi. Bu iyileşmenin özellikle oyunu PC üzerinde oynayanların işine yarayacağı söylenebilir. Strike modundaki yumurtlama zamanlarını 10 saniyeden 5 saniyeye indiren güncelleme, yumurta konumlarını da Tatooine’in etrafına yayıyor.

EA Star Wars Battlefront II yamasıyla verilerin silinmesi sorunu da çözülüyor

EA Star Wars Battlefront II için yayınladığı yamayla kumanda bağlanmadığı zaman kaydedilen verilerin silinmesi sorununa da çözüm getiriyor. Buna ek olarak, tek kişilik maceralarda görevlerin gerektiğinde gösterilmemesi sorunu da yamayla ortadan kalkıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER