Eğlence

EA Sports FC 24 Ultimate Sürümü’nün kapağı futbolun farklı kuşaklarını bir araya getiriyor

ea sports fc 24

EA Sports, yeni futbol oyunu EA Sports FC 24’ün Ultimate Sürümü için hazırlanan kapak görselini paylaştı. Oyunun en büyük yıldız futbolcularını eski yıldızlarla bir araya getiren kapak görseli, FC 24 ile birlikte EA Sports için yeni bir dönemin başladığını bir kez daha hatırlatıyor.

Frostbite motoru ile hazırlanan resmi duyuru videosunda FC 24 Ultimate Sürümü’nün kapağının nasıl hazırlandığı konusunda bilgi veriliyor. Akademi ödüllü aktör, yapımcı ve yazar Daniel Kaluuya tarafından seslendirilen videoda aynı zamanda, FC’nin geleceğinde herkesin rol alacağı ve futbol fanatiklerinin bu topluluğun önemli bir parçası olacağı da vurgulanıyor.

EA Sports, 13 Temmuz’da düzenleyeceği etkinlikte EA Sports FC 24 hakkında daha fazla bilgi paylaşmaya hazırlanıyor. Türkiye saatiyle 19.30’da başlayacak bu etkinliği YouTube üzerinden canlı takip etmek mümkün olacak. EA Sports tarafından yapılan açıklamada, sürpriz konukların boy göstereceği ve oyunun Standart Sürümü’nün kapak yıldızının açıklanacağı belirtildi.

EA Sports FC 24 Ultimate Sürümü kapağında kimler var?

Arka sıra (soldan sağa):

Marta (BRE), Marcus Rashford (İNG), Rudi Völler (ALM), Pelé (BRE), Zinedine Zidane (FRA), Bukayo Saka (İNG), Andrea Pirlo (İTA)

Üçüncü sıra (soldan sağa):

Mia Hamm (AME), Johan Cruyff (HOL), Alex Scott (İNG), Ronaldinho (BRE), Alexandra Popp (ALM) Riquelme (ARJ), Didier Drogba (FİL), Leicy Santos (KOL)

İkinci sıra (soldan sağa):
Jude Bellingham (İNG), David Beckham (İNG), Vinícius Jr. (BRE), Erling Haaland (NOR), Sam Kerr (AVS), Leah Williamson (İNG), Marquinhos (BRE), Youssoufa Moukoko (ALM)

Ön sıra (soldan sağa):
Alexander Isak (İSV), Selma Bacha (FRA), Alexia Putellas (İSP), Virgil Van Dijk (HOL), Son Heung-Min (KOR), Trinity Rodman (AME), Federico Chiesa (İTA), Enzo Fernández (ARJ)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER