Eğlence

EA Sports FC 24’te Türkiye Süper Lig resmi reytingleri açıklandı

ea sports fc 24

EA Sports FC 24, çok yakında oyuncularla buluşacak. EA Sports’ın ikonik futbol oyunu serisinde yeni bir dönemin kapısını açacak oyun için geri sayım devam ederken, yeni bilgilerin paylaşımı da sürüyor. Reyting açıklamaları kapsamında Türkiye Süper Ligi’nde forma giyen oyuncuların reytingleri de duyuruldu.

Oyunda Türkiye Süper Ligi’nin reyting zirvesinde 83 ile Fenerbahçe’nin Boşnak forveti Edin Dzeko yer alıyor. Dzeko’yu 82 reytingle takım arkadaşları Hırvat kaleci Dominik Livakovic ve Dusan Tadic bulunuyor. Dördüncü sırada yine 82 reytingle Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira yer alırken, ilk beşi 81 reytingle Fenerbahçe’nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred tamamlıyor.

İlk 10’un geri kalanını Galatasaraylı oyuncular tamamlıyor. Altıncı ve yedinci sıralarda 81 reyting ile Dries Mertens ve Wilfried Zaha bulunuyor. Süper Lig’de bir önceki sezona damga vuran Mauro Icardi, 80 reytingle sekizinci sırada yer alırken, yine aynı reytinge sahip Fernando Muslera ve Hakim Ziyech ilk 10 listesini tamamlıyor.

EA Sports FC için erken erişim dönemi 22 Eylül’de başlıyor

EA Sports FC 24, Ultimate Edition ile birlikte gelen erken erişimle 22 Eylül 2023’te, standart sürüm ile ise 29 Eylül 2023’te oynanabilecek. Oyunun PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC ve Nintendo Switch versiyonları için ön siparişler açılmış durumda.

İLGİLİ HABERLER