EğlenceTeknoloji

EA Play PC’de Xbox Game Pass’e 2021’de eklenecek

xbox game pass ea play

Xbox Game Pass PC veya daha pahalı Xbox Game Pass Ultimate’a abone olanların Windows cihazlarında EA Play ile sunulan oyunlara erişmek için biraz daha beklemesi gerekecek. Yapılan açıklamada, EA Play’in PC’lere 2021’de Xbox Game Pass’in çatısı altında geleceği belirtildi. Normalde söz konusu iş birliğinin 15 Aralık itibarıyla hayata geçmesi planlanmıştı.

Microsoft tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Electronic Arts ile bu iş birliğine gitmemizin sebebi, onların da farklı toplulukların yeni oyunları keşfetmesi konusunda bizim kadar heyecanlı olması. Birlikte çalışarak Xbox Game Pass abonelerine muhteşem bir deneyim sunabileceğimizi biliyorduk. Bunu yapmak için Xbox Game Pass deneyimi üzerinde biraz daha çalışmaya ihtiyacımız var.”

Çevrimiçi bir abonelik servisi olan EA Play, EA’in kendi oyunlarından oluşan bir kütüphaneye erişim imkanı sağlıyor. Bunlar arasında Battlefield V, Mass Effect ve The Sims 4 gibi seçenekler bulunuyor. Madden NFL 21 ve FIFA 21 gibi yeni oyunlar için de 10 saati aşkın deneme fırsatı sunuluyor. EA Play daha önce EA Access adını taşıyordu.

EA Play, kasım ayında konsol üzerindeki Xbox Game Pass deneyiminin bir parçası hâline gelmişti. Xbox One, Xbox Series X ve S sahipleri EA Play’deki oyunları konsollarına indirip oynayabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER