EğlenceTeknoloji

EA’den beklenen Plants vs. Zombies 3 duyurusu geldi

plants vs zombies 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

EA, Plants vs. Zombies oyununun gelecek versiyonu için çalıştığını resmen duyurdu. Plants vs. Zombies 3 oyunu hakkında henüz çok fazla bilgimiz yok, ancak oyunun şu anda Android’de, alfa öncesi durumda olduğu belirtiliyor. Google Play üzerinden kayıt yaptırarak bu erken aşamadaki sürüme erişebilirsiniz.

İlk Plants vs. Zombies oyunu 2009 yılında çıkmıştı. Tuhaf bir mizah duygusunu, kesinlikle şaşırtıcı bir strateji oyunu ile harmanlayarak sunmuştu. Bir PC oyunu olarak yola çıkmış, ancak en sonunda konsollara ve sonrasında mobil cihazlara gelmişti.

2013 yılında ilk oyunun takipçisi; Plants vs. Zombies 2 çıkmış ve ücretsiz oyun yapısına tartışmalı bir geçiş yapmıştı. Ayrıca serinin yaratıcısı olan George Fan, devam oyununun yapımında yoktu. EA oyunu çıkışından sonra yıllar boyu güncellemeyi sürdürdü. Yeni dünyalar ve düşmanları tanıtmak için zaman yolculuğunun çekiciliğini bir özür olarak kullandı.

Üçüncü oyun da aynı yapıyı izleyecek gibi görünüyor. EA oyun hakkında fazla detay vermese de, oyunun ücretsiz oynanabileceğini belirtiyor. Ancak alfa versiyonunda mikro işlemler olmayacak. Google Play’deki ilk ekran görüntüleri oyunun bir Plants vs Zombies havasını taşıdığını gösteriyor. Ay çiçeği ve ceviz ağacı gibi bitkilerle alanları korkutucu ölümsüzlerden korumaya çalışacaksınız.

Oyunu oynamak için acele edenlerin biraz sabırlı olmaları gerekiyor. Çünkü yeni oyun henüz geliştirme döneminin erken aşamalarında bulunuyor. EA, “Keyfinize göre her şeyin hazır ve en üst düzeyde olduğundan emin olmak istiyoruz.” diyor. “Bu yüzden, dünya çapında bir çıkış tarihimiz olduğunda size haber vereceğiz.”

İLGİLİ HABERLER