EğlenceTeknoloji

EA bağımsız oyun açılımına devam ediyor

ea originals
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Electronic Arts (EA) denince pek çok kişinin aklına ilk olarak Battlefield ve FIFA serileri gibi klasikler veya Apex Legends gibi son zamanların popüler oyunları geliyor. Ancak şirketin EA Originals markasının çatısı altında oldukça etkileyici bağımsız deneyimler bulmak mümkün oluyor. EA Originals’ın geliştirme süreci devam eden yeni bağımsız oyunları E3 2019’da duyuruldu.

Tanıtılan üç yeni oyundan ilki Lost in Random adını taşıyor. Oyunda geliştirici olarak Zoink Studios imzası bulunuyor. Zoink Studios adını meditatif macera oyunu Fe ile duyurmuştu. Lost in Random ile ilgili olarak bilinenler şu an için oldukça sınırlı. Ancak paylaşılan ilk görüntüler, Zoink’in etkileyici görsel tasarım dilini koruduğunu gösteriyor. Lost in Random, şu sözlerle tanımlanıyor: “Şans ve olasılık kavramını karanlık ve canlı bir dünyada keşfeden bir aksiyon ve strateji karışımı.”

EA’in bağımsız oyun portföyünün bir diğer yeni üyesi ise RustHeart. Bilimkurgu temalı bir role-playing oyunu olan RustHeart, ortak çalışma üstüne odaklanacak. Oyuncular, uzaylıların bulunduğu bir çoklu evrende kaşif rolüne bürünecek ve bu macerada kendilerine el yapımı bir robot eşlik edecek. EA oyunun taktik aksiyon role-playing ile oyuncu keşfinin bir karışımı olduğunu belirtiyor.

A Way Out ile tanınan oyun stüdyosu Hazelight da EA Originals için yeni bir oyun hazırlıyor. Üç oyun da hem PC’de hem de konsollarda oyuncularla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER