Eğlence

EA E3 2018 konferansından 5 önemli duyuru

anthem ea e3 2018
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

anthem ea e3 2018

EA, E3 2018 konferansından önce Battlefield V gibi en önemli oyunlarının duyurusunu gerçekleştirmişti. Birkaç saat önce gerçekleşen konferansta ise daha küçük çaplı birtakım duyurular yaptı. Bunların arasında lansmanı gerçekleştirilen yeni bir bağımsız oyun ve büyük umutlar beslenen Bioware oyunu Anthem da bulunuyor. Aşağıda EA E3 2018 konferansının öne çıkan başlıklarını bulabilirsiniz.

Anthem 22 Şubat 2019’da geliyor

Geçen yıl duyurusu yapılan, Mass Effect‘in stüdyosu BioWare’ın yeni oyunu Anthem için 2018’de daha büyük ve kapsamlı bir duyuru gerçekleştirildi. Paylaşılan dünyalı rol yapma oyunu düşmanca bir gelecekte kurgulanıyor, “javelin’ler” olarak bilinen, savaşçı kıyafeti giymiş oyuncular birlikte birtakım görevlere çıkıyor. EA, oyunu göstermekle kalmadı; aynı zamanda çıkış tarihini açıkladı, birtakım detaylar ve birkaç dakikalık oyun videosu da sundu. Oyun için hazırlanan çekim mekanik savaş, Destiny tarzında çoklu oyunculu oynanış ve BioWare’ın usta olduğu epik bilim kurgu gibi unsurların bir araya getirildiğini gösteriyor.

Anthem 22 Şubat 2019 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkıyor.

Battlefield V’e şiddetli çatışma modu geliyor 

PlayerUnknown’s Battlegrounds ve Fortnite gibi oyunlardan esinlenen rekabetçi çoklu oyuncu modu her oyuna girmeye başladı. Battlefield V‘e de bu tarz bir eklenti yapılacak olması çok şaşırtmıyor. Bu oyuna da 2. Dünya Savaşı alanından en son hayatta kalan oyuncu olmak için savaşacağınız bir bölüm ekleniyor. E3 2018 konferansında yeni bir oyun fragmanı ve biraz da çoklu oyuncu modunda oynanış videosu gösterildi. Aynı zamanda oyunun “Savaş Hikayeleri” adlı tek oyunculu modu hakkında biraz detay paylaşıldı.

Unravel’ın takipçisi duyuruldu

İlk Unravel oyunu iplikten yapılmış sevimli kahramanı Yarny ile kalpleri fethetmişti. Şimdi bu oyunun takipçisi, Unravel 2 geliyor. Bu oyunun daha arkadaş canlısı, aynı zamanda daha rekabetçi ve zevkli olması bekleniyor. Değişikliklerin yanı sıra Unravel 2‘de iki Yarny karakteri olacak. Yani, bir oyuncu iki karakteri de kontrol edebilecek, ya da iki oyuncu birer karakterin kontrolünü alacak. Unravel 2‘nin duyurusu yapılmakla kalmadı, oyun PC, PlayStation 4 ve Xbox One için de hemen dağıtıma sunuldu.

Sea of Solitude: Hem muhteşem hem melankolik

EA, yakın zaman önce Sea of Solitude‘u bünyesine katmıştı. Şirket E3 konferansında oyuna ait yeni bir fragman gösterdi. Oyunun temel fikirlerinden bir tanesi; insanların çok yalnız kaldığında canavarlara dönüşmesi. Oyunun kahramanı Kay’in başına gelen de tam anlamıyla bu şekilde. Neredeyse tamamen ıssızlaşmış bir şehirde kendisi gibi olanları bulması gerekiyor. Sea of Solitude‘un 2019’un başlarında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanması bekleniyor.

Yeni bir Star Wars oyunu geliyor

starwars battlefront 2

Titanfall‘un geliştiricisi Respawn, E3’ten önce yeni bir Star Wars oyununun gelişini işaret etmişti. Bu oyunun adı Star Wars Jedi: Fallen Order olarak duyuruldu. Ne yazık ki, oyunla ilgili olarak adından başka fazla bir şey bilmiyoruz. Tek oyunculu hikaye oyununun 2019’un sonlarına doğru çıkması bekleniyor.

Öte yandan Battlefront II, Star Wars: Klon Savaşları‘ndan bazı materyallerle genişletiliyor. Anakin Skywalker, Count Dooku, General Grievous ve Obi-Wan Kenobi’nin oynanabilir versiyonları geliyor. Bunların ne zaman geleceği bilinmiyor, ancak 12 Haziran’da çıkacak Solo temalı bir genişleme paketi bulunuyor. Bununla birlikte Kessel’de yeni ortamlar ve yeni bir yıldız savaşçısı modu geliyor.

İLGİLİ HABERLER