EğlenceManşetler

EA E3 2017’de hangi oyun duyurularını yaptı?

ea e3 2017Oyun dünyasının en popüler etkinliği olarak nitelendirilen E3, oyun stüdyolarının ve şirketlerin düzenlediği basın toplantılarıyla resmi olarak olmasa da, fiilen başlıyor. Electronic Arts, cumartesi günü düzenlediği E3 2017 basın toplantısıyla heyecanı başlatan ilk şirketlerden bir tanesi oldu.

Electronic Arts’ın basın toplantısında yeni oyunlarla ilgili duyurular, aynı zamanda büyük bir merakla beklenen Star Wars: Battlefront oyunundan yeni görüntüler yer aldı. Basın toplantısı uzunca süren bir çok oyunculu müsabaka ve bir mobil oyuna ait reklamla sonlandı.

Electronic Arts’ın E3 2017 basın toplantısı duyurular bakımından çok yoğun değildi, ancak oynanış görüntülerinin ön planda olduğu bir basın toplantısı oldu. Aşağıda Electronic Arts E3 2017 basın toplantısının öne çıkan duyurularına yer veriyoruz.

A Way Out: Bölünmüş ekranda oynanan hapishaneden kaçış oyunu

EA, Brothers: A Tale of Two Sons adlı oyunun yapımcısı Josef Fares tarafından kurulan Hazelight adlı oyun stüdyosunun geliştirdiği, A Way Out adlı oyunu çıkaracak. İş birliğinin ön planda olduğu bir hapishaneden kaçış oyunu olan A Way Out, sadece bölünmüş ekranda oynanıyor. Oyun 2018’in başlarında çıkacak.

Mass Effect yapımcıları yeni projelerine dair ipucu verdi

BioWare Edmonton, Activision’ın Destiny’si gibi oyunlarla rekabet edecek yeni ve gizli bir proje üzerinde çalışıyor. Anthem adını taşıyacağı öğrenilen bu projenin ipucu niteliğinde resmi fragmanı da yayınlandı. Oyunun tam uzunluktaki fragmanı bugün Microsoft’un E3 2017 toplantısında gösterilecek.

Star Wars Battlefront II Darth Maul’un yıkıcı gücünü işaret ediyor

EA, uzun zamandır beklenen Star Wars açık dünya oyunu hakkında herhangi bir şey söylemedi, ancak Star Wars: Battlefront II hakkında söyleyeceği çok şeyi oldu. 2015’te çıkmış aksiyon dolu oyunun devamı niteliğindeki bu oyun Yıldız Savaşları: Bölüm I – Gizli Tehlike filmine uzanan bazı karakterleri de içerecek. Oyun 17 Kasım 2017’de yayınlanacak.

Madden NFL‘e hikâye modu ekleniyor

Madden NFL 18’de Longshot adı verilen bir hikâye modu bulunacak. Bu, NFL’de oynamayı hayal eden genç bir adam olan Devin Wade’in hikâyesine yoğunlaşacak. Devin’in babası Cutter’ı Oscar ödüllü aktör Mahershala Ali canlandırıyor.

Need for Speed Payback Hızlı ve Öfkeli‘ye iyice yaklaşıyor

Need for Speed Payback ile kendinizi patlamalara ve resmi diyaloglara hazırlayın. Yıllardır aksiyon konusunda Hızlı ve Öfkeli filmlerine giderek yaklaşan bir performans sergileyen Need for Speed ilk kez film serisinin heyecanını bu kadar yoğun bir şekilde yaşatacak gibi görünüyor.

Electronic Arts’ın E3 2017 konferansında gösterilen fragmanların ve oynanış videolarının tamamını aşağıdaki listede bulabilirsiniz.

[td_block_video_youtube playlist_title=”EA E3 2017 Oyun Fragmanları ve Oynanış Videoları” playlist_yt=”wi0Uq7QmKm4, _q51LZ2HpbE, z_7Gz_RFLnE, K-5EdHZ0hBs, cBZwjP6MpZo, yGZGSdgJVPM, 2XQfMT4OqvE, O3zza3ofZ0Q, GbK_Xw5BiSw, _ApSmPvxz1o, XcNqzazrg94, Kae-JjbLsgA, l1FJfr_spJQ, 8tvT0dgyV34, kc-OcOduEx0″ playlist_auto_play=”0″]

İLGİLİ HABERLER