EğlenceTeknoloji

EA Access PlayStation 4 sahiplerine açılıyor

ea access

Xbox One sahipleri, neredeyse beş yıldır EA’in abonelik tabanlı oyun servisi EA Access‘e erişebiliyor. PlayStation 4 sahipleri ise ilk günden beri bu imkandan mahrum kalıyordu. Sony, EA Access faaliyete geçtiğinde PS4 sahiplerine bir faydası olmadığı gerekçesiyle servisi veto etmişti.

Sony’nin bu fikri beş yılın sonunda değişmiş gibi görünüyor. EA’den yapılan açıklamada, EA Access’in önümüzdeki temmuz ayı itibarıyla PlayStation 4 sahiplerinin erişimine açılacağı belirtildi. EA’in abonelik servisi, PlayStation 4’te Xbox One ile aynı koşullarda işleyecek. Kullanıcılar, ayda 12 TL karşılığında EA’in sunduğu oyun kütüphanesinden yararlanabilecek.

EA Access’te sunulan oyun katalogu, her geçen gün biraz daha büyüyor. Ancak EA’den çıkan oyunların tamamının servisin kapsama alanında olmadığını da belirtmek gerekiyor. NHL 19, Burnout Paradise Remastered, Star Wars: Battlefront 2, Battlefield 1 ve Mass Effect Andromeda, EA Access’in mevcut katalogunun öne çıkan parçaları arasında bulunuyor.

EA Access aboneliği, EA’in oyunlarını bireysel olarak satın alırken de yüzde 10’luk bir indirim sağlıyor. EA Access’in en dikkat çekici özelliği olarak ise şirketin henüz yayınlanmayan yeni oyunlarını 10 saat boyunca ekstra bir ücret ödemeden deneyebilmek göze çarpıyor. Servisin PlayStation 4 açılımıyla birlikte ne gibi yenilikler sunacağını görmek içinse beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER