EğlenceTeknoloji

E3 2021 dijital ortamda gerçekleştirilebilir

e3 2023 e3 2024

Dünyanın en önemli oyun fuarlarından biri olan E3, Entertainment Software Association (Eğlence Yazılımı Birliği, ESA) tarafından düzenleniyor. Video Games Chronicle sitesinde yayınlanan habere göre, E3 2021 bu yıl dijital ortamda gerçekleştirilebilir.

Fuarın 15-17 Haziran tarihleri arasında düzenlenmesi konusunda kesin karara varılmış durumda. Ancak etkinliğin fiziksel mi yoksa dijital ortamda mı gerçekleştirileceği henüz netleşmiş değil. ESA tarafından The Verge sitesine gönderilen açıklamada da E3’ün bu yıl bir dönüşümden geçeceği ve detayların yakında paylaşılacağı belirtildi.

E3 2021’de bir ödül töreninin, iki saatlik oyun etkinliklerinin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bunların yanında 14 Haziran tarihinde bir tür “ön izleme gecesi” düzenlenmesi de planlar arasında yer alıyor. Farklı oyun yayıncılarının ve medya partnerlerinin etkinlikleri de E3 2021’in takviminde bulunacak.

E3 2021 için kesin karar verilmese de, etkinliğin dijital ortamda yapılması konusunda tüm hazırlıklar tamamlanmış gibi görünüyor. E3, geçtiğimiz yıl küresel koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilmişti. Bu yıl da ortam fiziksel etkinlikler için müsait olmasa da, dijital bir etkinlikle yola devam edileceği anlaşılıyor.

İLGİLİ HABERLER