Eğlence

E3 2018: Konferansların tamamını takip edin

e3 2023 e3 2024
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

e3 2018 konferanslarıE3 2018 başlıyor. Her ne kadar etkinlik esas olarak 12 Haziran Salı günü başlayacak olsa da, bugün itibarıyla Sony, Microsoft, EA, Ubisoft, Square Enix, Nintendo, Bethesda ve diğer büyük oyun stüdyoları düzenleyecekleri basın konferanslarıyla duyurularını art arda gerçekleştirecek.

Yeni oyunlar, etkileyici fragmanlar, gerçek oyunlardan kesitler ve çıkış tarihleri gibi tüm bilgileri önümüzdeki birkaç gün boyunca göreceğiz. Peki, E3 2018 konferans tarihleri nedir? Hangi oyun stüdyosu veya üretici saat kaçta konferansını gerçekleştirecek? E3 2018 konferansları canlı olarak nasıl takip edebilirsiniz? Tüm bu soruların cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

9 Haziran Cumartesi

Electronic Arts

9 Haziran Cumartesi, TSİ 21.00

EA’dan neler geleceği konusunda az çok bilgimiz var. Anthem‘e daha derin bir bakış atma fırsatı yakalayacağız. Muhtemelen duyurusu çoktan yapılmış olan Battlefield V ile ilgili de daha fazlasını duyacağız. Öte yandan spor oyunları tarafında da birçok duyuru veya malzeme bekliyoruz.

EA E3 2018 etkinliğini Twitch ya da YouTube üzerinden takip edebilirsiniz.

10 Haziran Pazar

Microsoft (Xbox)

10 Haziran Pazar, TSİ 23.00

Microsoft’un elinde hâli hazırda yeni sayılabilecek bir donanım, Xbox One X var. Bu nedenle E3 2018’de daha çok oyunlarla ilgili haberler duymayı bekliyoruz. Daha fazla detay verecek olursak, Microsoft’tan üç oyunla ilgili duyurular bekleniyor, bunlar Halo 6Forza Horizon 4 ve Gears of War olarak sıralanıyor. Belki de Crackdown 3‘ün gösterimine de tanık olabiliriz.

Microsoft E3 2018 etkinliğini YouTubeMixer veya Twitch üzerinden izleyebilirsiniz.

11 Haziran Pazartesi

Bethesda

11 Haziran Pazartesi, TSİ 04.30

Rage 2 ve Fallout 76 çoktan duyuruldu, ancak Bethesda’nın elinde E3’te gösterimi yapılacak birçok oyun bulunuyor. Fanatikler Elder Scrolls 6 ile ilgili duyuru bekliyor. Aynı zamanda şirketin Doom’u geri getirmesinin üzerinden de birkaç yıl geçti. Üstelik Starfield ile ilgili dedikodular ve Fallout Shelter tarzında yeni bir mobil oyunun söylentileri de ortalıkta dolaşıyor.

Bethesda E3 2018 etkinliğini Twitch veya YouTube üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Devolver Digital

11 Haziran Pazartesi, TSİ 06.00

Devolver Digital’in E3 toplantıları genellikle sürprizlerle doludur. E3 2018 etkinliği için de epey geç bir saat seçilmiş. Bunun için her şeye hazırlıklı olmak lazım.

Etkinliği Twitch ya da YouTube üzerinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Square Enix

11 Haziran Pazartesi, TSİ 20.00

Square Enix 2015’ten bu yana ilk kez E3’te boy gösteriyor. Shadow of the Tomb Raider ve uzun zamandır beklenen Kingdom Hearts III dikkat çekecek. Ancak Square Enix’in elinde Marvel’ın popüler Avengers serisini temel alan bir oyun da bulunuyor. Sonsuzluk Savaşı daha yeni sinemalarda gösterilmişken, hemen arkasında gelecek bir oyun güzel olabilir. Öte yandan Just Cause ve Life Is Strange serilerinin yeni üyelerine dair dedikodular da ortalıkta dolaşıyor. Final Fantasy VII Remake ve hatta Final Fantasy XVI ile ilgili bir şeyler de duyabiliriz.

Square Enix’in E3 2018 toplantısını Twitch veya YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

Ubisoft

11 Haziran Pazartesi, TSİ 23.00

Daha önce gösterimi yapılan Assassin?s Creed Odyssey‘nin resmi duyurusunu bekliyoruz. Ayrıca Ubisoft’un daha önce duyurusunu yaptığı The Division‘ın devamına ve ayrıca geçen yıl duyurusu gerçekleştirilen, AC: Black Flag’den ilham alan Skull & Bones‘a ilk bakış atma imkanı yakalayacağız. Uzun zamandır beklenen Beyond Good & Evil 2 ile ilgili de daha fazla bilgi ve oyun deneyimi parçaları da olacaktır.

Ubisoft’un E3 2018 canlı yayınını Twitch ya da YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

12 Haziran Salı

PC Gaming Show

12 Haziran Salı, TSİ 01.00

PC Gamer, geçen yıllara nazaran daha fazla henüz duyurusu yapılmamış oyun, yayınlanmamış fragman ve oyun görüntüsü vaadinde bulunuyor. Etkinliği Twitch veya YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

Sony (PlayStation)

12 Haziran Salı, TSİ 04.00

Sony E3 2018 planları konusunda epey açık bir tavır sergiliyor. Death StrandingGhost of Tsushima, Spider-Man ve The Last of Us Part II oyunlarından parçalar, aynı zamanda diğer bağımsız ve üçüncü taraf geliştiricilerden haberler E3 etkinliğinde olacak. Belki birtakım sürprizler de olabilir.

Sony’nin canlı yayınını üzerinden Twitch or YouTube canlı olarak izleyebilirsiniz.

Nintendo

12 Haziran Salı, TSİ 19.00

Smash Bros., Pokémon, Fortnite ve Metroid Prime 4‘ün Nintendo Switch versiyonlarının duyurularını bekliyoruz. Ayrıca Switch ile ilgili bazı birtakım sürprizler olabilir.

Nintendo Direct etkinliğini Twitch ya da YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER