Eğlence

Dwyane Wade Facebook için program hazırlayan sporcular arasına katıldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

dwyane wade facebookFacebook’un gelecek planlarında video büyük bir yer tutuyor. Orijinal içerik kütüphanesini genişletmek için çalışan şirket, bu doğrultuda tanınmış isimlerle işbirlikleri de gerçekleştiriyor. Ünlü basketbolcu Dwyane Wade Facebook için özel içerik hazırlayan isimler katıldı.

Wade hâli hazırda kariyerini Cleveland Cavaliers’ta sürdürüyor. BackCourt Wade adını taşıyan ve beş bölümden oluşacak olan program, Wade’in basketbol sahası dışındaki hayatını anlatacak. Üç defa NBA şampiyonluğu kazanan Wade’in Paris ve Londra moda haftalarındaki maceraları, golf öğrenme çalışmaları ve işlerini nasıl yönettiği programda görülebilecek.

BackCourt Wade’in ilk bölümü bugün itibarıyla yayınlanacak. Önümüzdeki dört pazartesi boyunca da programın yeni bir bölümü izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dwyane Wade Facebook ile çalışan ilk sporcu değil

Dwyane Wade Facebook ile özel içerik çalışması yapan tek profesyonel sporcu değil. Los Angeles Lakers’ın çaylak yıldızı Lonzo Ball da “Ball in the Family” isimli bir programla Facebook’ta boy gösteriyor. Programda Lonzo Ball’a kendisi kadar medyatik olan babası LaVar Ball ve iki erkek kardeşi de eşlik ediyor. Ball ailesi ve Facebook, programın ikinci sezonu için şimdiden anlaşmaya varmış durumda.

İLGİLİ HABERLER