Teknoloji

Duyuru: Teknoblog editörler arıyor

teknoblog-editorTeknoblog 4.5 yıl önce kuruldu, ancak gerçek anlamda 1.5 yıldır kendi içeriğini yoğun bir şekilde üretiyor. Birçok yazımız başka sitelerde yayınlandı, çeşitli siteler, bloglar ve forumlar yazılarımıza atıfta bulundu, çektiğimiz videolar çeşitli ortamlarda paylaşıldı. “Türkiye’nin Engadget’ı” olmak sloganıyla yola çıkan Teknoblog bu hedefi gerçekleştirmek için yeni takım arkadaşları arıyor.

Editörlük için aradığımız bazı genel şartlar bulunuyor. Popüler teknolojiyle ilgilenmek vazgeçilmez bir unsur. Paylaşacağı izlenimlerini ya da bilgisini düzgün ve anlaşılır biçimde aktarabilmek için iyi bir yazı diline sahip olmak da şart. Teknoblog yazılarında genellikle yurtdışını kaynak alıyor, yabancı blogları takip ediyoruz. Bu konuda sıkıntı yaşamamak için editörlerimizin en az orta seviyede İngilizce bilmesi bizim için iyi olur. Bütün bu saydıklarımızdan daha da önemlisi kopyala/yapıştır yapacak editör kesinlikle ama kesinlikle istemiyoruz. Bu genel şartların yanında teknolojinin farklı dallarında daha derin bilgiye sahip olmanız yazılara daha fazla zenginlik katacaktır, çok da güzel olur.

İşin maddi kısmına gelecek olursak, şu an için somut birşeyler vaat edemiyoruz, sadece yazmanın ve paylaşmanın zevkini vaat edebiliriz. Ancak Teknoblog yükseldikçe bunun katkısını maddi anlamda da görmeye başlayacaksınız. Bunu garanti ediyoruz.

Eğer editörlük başvurusu yapmak isterseniz, bu sayfada altta yer alan başvuru formunu lütfen açık bir şekilde doldurunuz. İlk etapta bir deneme süresi olacak, bu aşamada yazılarınız onayımızdan geçtiği takdirde yayınlanacak. Bu aşamayı başarıyla tamamlayan editör adaylarının yazıları onay mekanizması olmaksızın yayınlanmaya başlayacaktır.

– Editörlük Başvurusu

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER