Teknoloji

Duet Pro iPad Pro’yu Wacom tablete dönüştürme yolunda ilerliyor

Apple’ın iPad tabletini macOS ve Windows bilgisayarlar için hızlı şekilde işleyen, tepki süresi yüksek, ikinci bir ekrana dönüştüren Duet Display iPad aracının en son versiyonu Duet Pro 2.0 duyuruldu. Duet’in belirttiğine göre, Duet Pro 2.0 ile birlikte, geçtiğimiz aylarda sunulan ve iPad Pro ile Apple Pencil sahiplerinin iPad Pro’larını bir Wacom tablet gibi kullanmasına olanak sağlayan Duet Pro özelliğinin üstüne yenilikler ekleniyor.

Duet Pro 2.0 ile birlikte özelleştirilebilir basınç eğrisi özelliği geliyor, böylelikle kişiselleştirilmiş bir çizim deneyimi elde etmek mümkün oluyor. Aralarında çift, sol ve sağ tıklamanın, ayrıca dört parmakla tıklama, geri alma ve tekrarlama, kaydırma, yakınlaştırmanın da bulunduğu geliştirilmiş hareketler de ekleniyor. Böylelikle kullanıcılar iPad’lerini birincil cihaz gibi kullanabilecekler.

“Line Lead” olarak adlandırılan özellik sayesinde Pencil’in nerede olduğu işletim sisteminden önce algılanıyor, böylelikle çizim işlemi hızlandırılıyor. Bunu özellik iPad üzerinden kapatılıp açılabiliyor. Öte yandan geçtiğimiz aralık ayında sunulan Touch Bar özelliğinin kararlılığı ve hızı da artırıldı. Son olarak geliştirilmiş renk kalitesiyle birlikte görüntü işleme kalitesi ve hızı yükseltiliyor.

Duet Display 34,99 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Bunun yanı sıra Pro’ya da yıllık 74,99 TL karşılığında abonelikle sahip olabilirsiniz. Bu arada öncelikle bir hafta boyunca Duet Pro’yu ücretsiz deneme imkanı sunuluyor.

Eğer dijital işler üstüne çalışan bir tasarımcıysanız ve hâlihazırda bir iPad Pro’nuz varsa, Pro ile birlikte işlerinize bilgisayarınızı da katabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER