Teknoloji

Duet Display donanım hızlandırma erişimiyle gerçek monitör deneyimi verecek

duet display

Duet Display, birkaç yıldır var olan ve kullanıcılara iPad’lerini bağladıkları PC veya Mac bilgisayarların ikinci ekranları hâline getirmelerini sağlayan akıllı bir uygulama. Ne var ki, severek kullandığımız bu uygulama, gerçek bir harici monitörün sunduğu kesintisiz deneyimi sunmakta hiçbir zaman başarılı olmamıştı.

Ancak bu durum en son macOS 10.14.2 güncellemesiyle birlikte değişiyor. Bu güncelleme Duet’e en sonunda donanım hızlandırmadan tam anlamıyla yararlanma fırsatını veriyor. Şirket bunun uygulamaya GPU’nun imkanlarından yararlanma, daha hızlı çalışma ve daha yüksek güç verimliliğine ulaşma izni verdiğini öne sürüyor. Özellikle video izlerken ya da daha yüksek çözünürlüklerde çalışırken bunun farkı hissedilebilecek.

Duet Display’in bu yeni işlevinden yararlanmak için, hem Mac’i hem de Dued Display iPad uygulamasını en son versiyonlara güncellemek gerekiyor. Bu arada Duet uygulamasını denemek isteyenler için, uygulamanın fiyatının kısa bir süre için 69,99 TL’ye indirildiğini belirtelim.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER