Teknoloji

Dropbox bazı kullanıcılarına ekstra 1 TB depolama alanı sunuyor

dropbox

dropboxDropbox bazı kullanıcılarına ek bir ücret talep etmeden 1 TB ekstra depolama alanı sunmaya başladı. Şirketten konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, Professional hesaba sahip olanlara 1 TB yerine 2 TB depolama alanı sağlanacağı belirtildi. Business Standard hesaplarının kullanıcıları içinse ekstra alanın da eklenmesiyle toplam kapasite 3 TB’ye yükselecek.

Professional veya Business Standard paketlerine yeni katılan kullanıcılar, söz konusu değişikliklerden bugünden itibaren yararlanabilecek. Hâli hazırda şirketin sunduğu paketlerden birine abone olanlar ise önümüzdeki haftalardan itibaren ekstra depolama alanından yararlanabilecek.

Professional ve Business Standard paketlerinin aboneleri, 1 TB ekstra depolama alanının yanı sıra büyük boyutlu videoları ve CAD dosyalarını paylaşma imkanına da kavuştu. Böylelikle kullanıcıların üçüncü taraf bir yazılıma gerek kalmadan ön izlemeleri işaretlemesi mümkün hâle geldi.

Her iki pakette de bulunan Dropbox Smart Sync desteği ve artırılan depolama alanıyla birlikte Dropbox kullanıcılarının alan sıkıntısı çekme ihtimali azalacak gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER