Teknoloji

Dropbox tavsiye karşılığında verdiği ücretsiz alan miktarını yükseltti

Popüler bulut depolama servisi Dropbox, sektöre Google Drive ile giriş yapmaya hazırlanan Google’a karşı zemin kazanmak için mevcut kullanıcılarını kullanmayı, onların aracılığıyla daha fazla kullanıcı kazanmayı hedefliyor. Bu amaçla Dropbox kullanıcılarına tavsiye karşılığında hediye edilen ek depolama alanının miktarı artırıldı, böylelikle tavsiye sistemi daha cazip kılındı.

Arkadaşlarını veya yakınlarını Dropbox’a davet eden ve onların üye olmasını sağlayan Dropbox kullanıcıları her bir yeni kullanıcı başına 500 MB ücretsiz alan kazanacak, toplam ek depolama alanı 16 GB olana kadar. Pro hesaplarında ise söz konusu ek ücretsiz alan miktarı 1 GB’ye yükselirken, toplam ek depolama alanı da 32 GB’ye çıkıyor. Bu fırsat çıkmadan önce tanıdıklarını Dropbox’a takip etmiş olanlar da birkaç gün içinde her bir tavsiyeleri için bu fırsattan yararlanmaya başlayacak.

Çevrenizdekilere Dropbox tavsiyeleri gönderip kazanmak için üç farklı yol var: E-posta hesabınızdaki kişi kayıtlarını Dropbox’a aktarmak, daha sonra Dropbox üzerinden bu kayıtlara davet e-postaları göndermek, Facebook veya Twitter üzerinden referans bağlantıyı paylaşıp takipçileri veya arkadaşları çağırmak veya Dropbox’ın verdiği referans bağlantıyı e-posta iletilerinde, bloglarda veya diğer mecralarda paylaşmak.

İlgili – Dropbox

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER