Teknoloji

Dropbox Pro tekliflerinde ve ücretlerinde düzenleme yaptı, 500 GB’lık yeni seçenek ekleniyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dropbox hem mobil uygulamalar hem de masaüstü araçlar sayesinde her yerden erişilebilir olsa da, sunduğu depolama alanı seçenekleri ve bunların fiyatları kullanıcıların yakınışlarına sebep oluyordu. Yeni tarifeler Pro kullanıcılarını biraz olsun memnun edebilir.

Dropbox Pro sahipleri bundan böyle 100 GB ve 200 GB’lık depolama alanları için daha önce 50 GB ve 100 GB’lık alanlar için ödenen ücretleri ödeyecek. Yılda sırasıyla $99 veya $199 ödeyenler 100 GB veya 200 GB’lık bulut depolama alanını kullanabilecek. Bu arada Dropbox 500 GB kapasiteli yeni bir seçeneği de listeye ekliyor. Mevcut Pro kullanıcıları sahip oldukları alanın iki katına çıktığını ilerleyen saatlerden itibaren görmeye başlayacak.

Dropbox’a ücretsiz üye olanlara 2 GB’lık alan verilmeye devam edecek. Bunun yanı sıra kullanıcılar arkadaşlara tavsiye etme veya fotoğraf yükleme seçeneğini kullanarak da Dropbox üzerinde kullandıkları depolama kapasitesini ücretsiz olarak artırabilir. Bu arada HTC One cihazlarından bir tanesini satın alan mevcut üyeler için 23 GB, Samsung Galaxy S III satın alanlara da 48 GB’lık ücretsiz alan 2 yıl boyunca ücretsiz olarak veriliyor.

İlgili >> Dropbox

İLGİLİ HABERLER