Teknoloji

Dropbox kullanıcı deneyimini geliştirmek için Pixelapse’i satın aldı

pixelapse-dropbox-270115

Son dönemde gerçekleştirdiği satın almalarla dikkat çeken Dropbox, durmaya pek niyetli gözükmüyor. Bulut depolama servisinin bünyesine kattığı en son şirket ise özellikle tasarımcılara birlikte çalışma ve görevleri yönetme imkanı sağlayan Pixelapse oldu. Pixelapse’in en azından şu an için yeni üye kabulüne ve mevcut üyeleri desteklemeye devam edeceği belirtilirken, servisin özünü oluşturan işbirliği ve iş akışı deneyimlerinin önümüzdeki yıldan itibaren Dropbox’a aktarılacağı ifade edildi.

Satışın duyurusu Pixelapse tarafından yapıldı. On binlerce tasarımcıya ve tasarım ekibine ev sahipliği yapan Pixelapse, hizmetlerini Dropbox’ın geniş kullanıcı tabanına yayma imkanına kavuşmayı “heyecan verici” olarak tanımladı.

Pixelapse’in işbirliği ve iş akışı deneyimleri önümüzdeki yıl Dropbox’ın ana uygulamasına aktarılana kadar, Pixelapse bağımsız bir uygulama olarak varlığını sürdürecek. Daha sonraki dönemde uygulamanın akıbetinin ne olacağı ise henüz bilinmiyor. Pixelapse önümüzdeki dönemde satışa ilişkin daha fazla detay açıklama sözü verdi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER