Teknoloji

Dropbox önümüzdeki aydan itibaren kullanıcıların kişisel ve iş hesapları arasında geçiş yapmalarına izin verecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

The Verge sitesinde yer alan habere göre, Dropbox önümüzdeki aydan itibaren kullanıcılarına tüm cihazlarında iş ve kişisel hesapları arasında geçiş yapma izni verecek. Şirket 9 Nisanda gerçekleştireceği basın etkinliği öncesinde Dropbox for Business servisi kullanıcılarına kısa zaman içinde hesap giriş veya çıkışı yapmadan hesap arası geçişin mümkün hale geleceğini bildirdi. Dropbox geçtiğimiz kasım ayında birden fazla hesap yönetim desteği üzerine çalıştığı bilgisini kamuoyuyla paylaşmıştı. 9 Nisanda gerçekleştirilecek basın toplantısının ardından geçiş özelliği aktif hale gelecek. Buna ek olarak, Dropbox sistem yöneticilerine sunmayı planladığı yeni araçları da 9 Nisanda duyuracak.

dropbox-190812

Halka arz yönünde koşar adımlarla ilerlediği söylenen Dropbox, son dönemde kurumsal müşterilerin ilgisini çekecek özellikler sunmaya ayrı bir önem gösteriyor. Bulut depolama ve ortak çalışma araçlarını bağımlılığı her geçen gün biraz daha artan kurumsal müşterilerin Dropbox’a olan ekonomik getirisinin bireysel kullanıcılara kıyasla daha fazla olduğu düşünülüyor.

200 milyondan fazla kullanıcısı olan Dropbox’ın müşterisi olan şirket sayısı ise 4 milyonun üzerine çıkmış durumda. Geçtiğimiz ay kurumsal ve yazılım birimini güçlendirme amacıyla 350 milyon dolar yatırım alan Dropbox’ın hesaplar arasında kolay geçiş imkanı sunmasıyla birlikte nihai hedefini gerçekleştirme yolunda bir adım daha atmış olacal.

İlgili >> The Verge

İLGİLİ HABERLER