Teknoloji

Dropbox’ın aile planı tüm kullanıcılara açıldı

dropbox advanced
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dropbox’ın Dropbox Family adını taşıyan aile planı, dünya genelinde kullanıma sunuldu. Bu plan kapsamında maksimum altı kullanıcı Dropbox Plus’la sunulan tüm imkanlardan yararlanabilecek ve 2 TB ortak depolama alanını paylaşacak.

Burada kullanıcılara hesaplar arasında dosya paylaşımı yapabilmeleri için özel bir alan da sunulacak. Dropbox’ın aile paketi şimdiye kadar sadece seçili kullanıcılara açıktı.

Dropbox’ın aile paketi kapsamındaki herkesin Dropbox Plus özelliklerinden yararlanabilmesi, tüm aile üyelerinin Dropbox’ın şifre yöneticisini kullanabileceği ve dört haneli PIN koduyla korunan “kasada” hassas bilgileri koruyabileceği anlamına geliyor.

Dropbox Family paketinin aylık ücreti 19.99 dolar. Yıllık aboneliği tercih edenlerin ise 203.98 dolar ödemek gerekiyor. Böylelikle aylık abonelik bedeli 16.99 dolar seviyesine iniyor. Dropbox Plus aboneliği içinse aylık 11.99 veya yıllık 119.88 dolar ödemek gerekiyor. Dolayısıyla birden fazla Plus aboneliğine ödeme yapanlar için aile planına geçiş yapmak mantıklı bir tercih gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER