Teknoloji

Dropbox Android uygulaması yeni tasarıma ve özelliklere kavuştu

dropbox-android-240615

Dropbox Android uygulaması için yayınlanan son güncelleme, hem tasarım değişikliklerini hem de kullanışlılığı artıran yeni özellikleri kullanıcılara sunuyor. Uygulamaya eklenen artı butonu sayesinde kullanıcılar hızlıca fotoğraf çekip Dropbox klasörlerinden birine kaydedebiliyor. Dosyaları bulmayı kolaylaştıran Dropbox güncellemesi, Android cihaz sahiplerine gelişmiş dosya paylaşım kontrollerini de getiriyor.

Güncelleme Dropbox Android uygulamasının tasarımını da işletim sisteminin standartlarına daha uygun bir forma sokuyor. Daha kolay anlaşılır ve keskin hatlara sahip olan yeni tasarımda en dikkat çekici unsur ise artı butonu oluyor. Söz konusu buton yeni fotoğraf çekimi için kamerayı aktive etmesinin yanı sıra, klasörlere hızla dosya eklemenin de önünü açıyor.

Dropbox Android uygulamasının arayüzüne yeni eklenen unsurlardan biri olan büyüteç ikonuysa Dropbox içinde arama yapmayı kolaylaştırıyor. Bu ikon aracılığıyla dokümanların metinleri içinde de arama yapılabiliyor.

Dosya aksiyonlarında ve paylaşım kontrollerinde yapılan değişiklikler ise kullanıcıların Dropbox Android uygulamasının her bölümünde işlerini kolaylıkla halletmelerini sağlıyor. Kontrol araçları bilgi panelinin içinde saklanıyor.

İLGİLİ HABERLER