Teknoloji

iOS için Dropbox 2.0 yenilenmiş bir tasarım ve Fotoğraflar sekmesiyle geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Popüler bulut depolama servisi Dropbox’ın iOS uygulaması güncellendi. 2.0 versiyon numaralı yeni versiyon tasarım anlamında önemli değişiklikler içeriyor. Dropbox’ın simgesel rengi mavi korunurken daha düzgün ve modern bir görünüş amacıyla bazı değişiklikler yapılmış. Ayarlar veya Yüklemeler gibi alt bölümde yer alan ikonların altında onların neler yaptığını açıklayan tanımlayıcı yazılar da kaldırılmış.

Uygulamaya bazı yeni özellikler de eklenmiş. Alt çubukta Fotoğraflar adlı yeni bir sekme var. Bu sayede Dropbox’a herhangi bir bilgisayardan veya web arayüzünden yüklenen fotoğrafları galeri şeklinde görüntülemek mümkün oluyor. Bu Fotoğraflar sekmesi daha önce de Android uygulamasına eklenmişti. Fotoğraflar sekmesi daha önce burada bulunan Yüklemeler sekmesinin yerini alırken, yüklemeler ise her bir klasörün en üstünde yer alan bir ikon yardımıyla görüntüleniyor. Bu, kullanıcıların bir klasör içine girebileceği, doğrudan bu klasöre dosya atabileceği veya yükleme için yeni bir klasör oluşturabileceği anlamına geliyor.

Yeni versiyonla ilgili detaylar Dropbox’ın blogunda hazırlanan bir yazıyla anlatılmış. Aşağıdaki ilk bağlantıdan buna ulaşabilirsiniz. İkinci bağlantıysa sizi iTunes App Store üzerindeki indirme sayfasına götürecek.

İlgili >> Dropbox Blog, iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER