Eğlence

Driveclub sonunda PlayStation Plus’a geliyor

driveclub-250615

Sony, bundan iki yıl önce PlayStation Plus üyelerine Driveclub’ın ücretsiz bir versiyonunu hediye edeceğini açıklamıştı. Verdiği sözü biraz gecikmeli de olsa yerine getirmeye hazırlanan şirket, bugünden itibaren ücretsiz Driveclub’ın PlayStation Plus abonelerine dağıtımına başlayacak. Driveclub’ın ana sürümünün çıkışında yaşanan sorunları da dikkate alan Sony, ilk etapta Driveclub’ın sadece çevrim dışı olarak oynanmasına izin verecek. İnternet yarışlarıysa kademeli olarak aktive edilecek.

Driveclub’ın PlayStation Plus macerasının hem Sony hem de oyunun yapımcısı Evolution Studios için istenildiği gibi gitmediğini belirtmek gerekiyor. Driveclub, PlayStation 4 ve PlayStation Plus’ın gücünü yansıtması amacıyla tasarlanmış, ancak son dakikada alınan bir erteleme kararıyla PlayStation Plus’ın çıkışını kaçırmıştı.

Geliştiricilerin ertelemenin ardından oyun deneyimini önemli ölçüde yenilemeye koyulmaları da, Driveclub’ın gelişini iyice geciktirmişti. Evolution Studios’un Driveclub’ın ana sürümünün çıkışında yaşanan problemlerin tekrar yaşanmaması için oyunun kodunu yenilemesinin de gecikmede etkili olduğu söyleniyor. Driveclub’ın bu uzun beklemeye değip değmediyse kısa süre içinde anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER