Eğlence

Draw Something’e güncellemeyle geri alma ve sosyal ağlarda paylaşım özelliği geldi

Draw Something kısa sürede büyük bir popülarite yaklayarak, oyun dünyasının büyük oyuncularının dikkatini çekmişti. Oyunun sahip olduğu potansiyeli farkeden mobil oyun dünyasının devlerinden Zynga, oyunun geliştiricisi OMGPOP’u 210 milyon dolar karşılığında satın almasının ardından Draw Something’e yapılan ilk güncelleme yayınlandı. Güncelleme ile beraber, oyuna sosyal medya paylaşımının yanı sıra bazı ekstra özellikler daha eklendi.

Güncelleme ile gelen yeniliklerin arasından iki tanesi diğerlerine nazaran öne çıkıyor. Bunlardan ilki, oyunlar tamamlandıktan sonra yorum yapabilme ve çizilen nesnelerin görüntülerini telefona kaydedebilme özelliği. Aynı zamanda, memnun kalınmayan çizimler için silme özelliğine ek olarak bir de geri alma özelliği oyuna eklendi. Oyunda daha önce 99’a kadar uzayabilen galibiyet serisi, güncelleme ile 999’a kadar uzayabilecek.

Ancak oyuna yapılan en ilgi çekici güncelleme ise hiç kuşkusuz bundan böyle çizimlerin Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda da paylaşılabilecek olması. Zynga’nın sosyal medyaya olan ilgisi düşünüldüğü zaman bu özelliğin eklenmiş olması hiç de şaşırtıcı gelmiyor. Zynga’nın başkan yardımcısı ve genel müdürü Dan Porter yaptığı açıklamada şirket olarak Draw Something’e dünya çapında gösterilen ilgiden dolayı çok etkilendiklerini, oyunu oynayanlara dilediklerini vermek ve arkadaşlarıyla paylaşımlarına yardımcı olmak amacıyla ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Porter, şirket olarak Draw Something’in kullanıcılara en eğlenceli sosyal deneyimi sağlanması adına çok yoğun çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

İlgili – AppStore

İLGİLİ HABERLER