Eğlence

Drake More Life ile Apple Music ve Spotify’da rekor kırdı

drake more lifeDrake More Life isimli son projesini eş zamanlı olarak Apple Music, Spotify ve diğer çevrim içi müzik servislerinde yayınladı. More Life, Apple Music’te 24 saat içinde 89.9 milyon defa dinlenerek rekor kırdı. Apple’dan yapılan açıklamada söz konusu rakamın sadece Apple Music için değil, tüm çevrim içi müzik servisleri için bir rekor olduğu belirtildi.

Drake’in yeni albümü, Spotify’da ise bir günde 61.3 milyon defa dinlendi. Bu rakam da Spotify için rekor anlamına geliyor.

More Life, Apple’ın canlı yayın yapan çevrim içi radyosu Beats 1’ın da rekor kırmasını sağladı. More Life’taki şarkılar, ilk defa geçtiğimiz cumartesi günü OVO Sound Radio isimli programda dinleyicilerle buluştu. Söz konusu program, Beats 1’ın bugüne kadar en çok dinlenen programı oldu.

Drake’in yeni albümünün Apple Music üzerinden Spotify’a kıyasla daha çok kişiye ulaşmasına pek şaşırmamak gerekiyor. Drake ile Apple Music arasındaki yakın ilişki ve ünlü şarkıcının Beats 1’da program yapması Drake hayranlarını Apple Music’e yönlendirmiş gibi görünüyor.

Drake More Life ile kendi rekorlarını kırıyor

Drake’in albüm ve çalma listesi karışımı olan yen projesinin en çok dinlenen şarkısı, listenin en başında yer alan “Free Smoke” oldu. Bu şarkıyı sırasıyla “Portland” ve “Passionfruit” izliyor. More Life, çoğu Drake’in “Views” albümüne ait olan rekorları kırıyor.

İLGİLİ HABERLER