BioWare bir blog yazısı aracılığıyla yeni Dragon Age oyununun adının değiştiğini açıkladı. Oyunun genel müdürü ve baş yapımcısı Gary McKay’in imzasıyla yayınlanan yazıda yeni oyunun “Dragon Age: The Veilguard” adıyla çıkacağını belirtti.
Söz konusu yazıda şu ifadeler yer alıyor: “Yoldaşlarınızı oluşturan yedi benzersiz karakterin her biri, verdiğiniz kararların onlarla olan ilişkilerinizi ve onların hayatlarını etkileyeceği derin ve zorlayıcı hikayelere sahip olacak. Dünyaya salınan korkunç yeni bir tehdide karşı koyarken, unutulmaz kahramanlardan oluşan bu ekibi bir arada tutacaksınız. Dread Wolf’un bu hikayede hala önemli bir rolü var, ancak siz ve yoldaşlarınız – düşmanlarınız değil – bu yeni deneyimin kalbisiniz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

The Sims 4 oyuncularına ücretsiz Coach koleksiyonu ve yeni Music Den Kit geliyor

Spotify, Yeni Müzik Radarı’na yeni kişiselleştirme seçenekleri ekledi

Sony yeni PlayStation oyunlarını artık yalnızca dijital sunacak

Microsoft Xbox tarafında yeni stüdyo kapatmalarına hazırlanıyor

YouTube Shorts’a TikTok’u hatırlatan yeni özellikler geldi
Bu nedenle, bu oyunun aslında ne hakkında olduğunu anlatmak ve yeni kahramanlarımız, onların hikayeleri ve tüm Thedas’ı kurtarmak için onları nasıl bir araya getirmeniz gerektiği hakkında ne kadar güçlü hissettiğimizi göstermek adına bu isim değişikliğine gittik. Size gururla yeni Dragon Age’i sunuyoruz: The Veilguard.”
Yeni Dragon Age oyunu için resmi oynanış gösterimi yapılacak
BioWare ekibi The Veilguard’ın resmi oynanış gösterimi için 11 Haziran Salı günü saat 18:00’da oyunun YouTube kanalında, oyunun başlangıç kısmından 15 dakikalık oynanış gösterimi yapılacağını açıkladı.
Günün Öne Çıkan Fırsatları






Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


