Eğlence

Doughlings: Arcade Steam’de dağıtıma sunuluyor

doughlings arcade

doughlings arcadeEskilerin tuğla kırma oyunlarını özleyenler ve arcade aksiyonunu tekrar yaşamak isteyenler için Doughlings: Arcade, Steam’de dağıtıma sunuluyor. Türkiye’den Hero Concept oyun stüdyosu tarafından yayınlanan Doughlings: Arcade, reflekslerine güvenen oyuncuları bekliyor.

Tuğla kırma türüne yeni bir bakış açısı getiren Doughlings: Arcade, içinde barındırdığı farklı karakterleri, özel güçleri, geliştirme özellikleri ve 90 farklı bölüm ile keyifli bir oyun tecrübesi sunuyor. Ayrıca bölüm editörü sayesinde de oyunculara kendi bölümlerini yaratma ve diğer oyuncularla paylaşma imkanını veriyor.

Kendine has oyun dinamikleri, ilginç karakterleri ve dünyasıyla Doughlings, klasik Arkanoid oyun keyfini kendine özgü tasarım ve görselleriyle yeniden yaşatıyor. Klasik oynanış mekanikleri, güçlendiricileri ve zorlayıcı bölümleriyle Doughlings oyuncularını evinde gibi hissettirecek.

Oyunda Morpheus’un topunu kaybetmesine izin vermemeniz ve tüm gücünüzle ekranı temizlemeye çalışmanız gerekiyor. Morpheus ile “Show Off” güçlerini kullanarak oyunun gidişatını istediğin zaman değiştirebilirsiniz. Her yeni bir karakter ile eşsiz bir Show Off yeteneğide sizin oluyor.

Ayrıca bölümlere gizlenmiş DNA’ları bularak 6 farklı karakterden birine dönüşebilirsiniz. İksirleri toplayarak da her karakteri dilediğiniz gibi güçlendirebilir ve özel yeteneklerini ortaya çıkarabilirsiniz.

Kendi bölümünü tasarlama konusunda iddialı olanlar için de Bölüm Editörü bulunuyor. Kullanıcılar tüm karakterler ve hedefleri diledikleri gibi kullanıp akıllarındaki bölümü hayata geçirebilirler. Üstelik bunu diğer oyuncularla da paylaşabilirler. Ayrıca diğer oyuncuların geliştirdikleri bölümleri de oynayabilirsiniz.

Doughlings: Arcade Windows veya Mac sistemlerde oynanabiliyor. 9 Mayıs’ta çıkacak oyun, ilk 1 hafta boyunca yüzde 20 indirimli fiyattan, 8,40 TL’ye satılacak. Oyunu Steam üzerinden satın alıp indirebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER