Manşetler

Dört çekirdekli AMD işlemci destekli Dell Zino HD 410’un teknik özellikleri ortaya çıktı – Galeri

Dell Zino HD modeliyle masaüstü bilgisayar parçalarını küçük bir kutuya doldurup oturma odasında TV’nin yanında oldukça şık duracak bir ürün geliştirmek amacındaydı. Her ne kadar en iyi bileşenleri sunmakta başarılı olmasa da, şirin görünümü ve yeterli sayılacak gücüyle bu ürünü beğenen birçok tüketici çıkacaktır. Görünüşe göre Dell, başlangıçtaki amacını tam olarak gerçekleştirmek için birtakım adımlar atmak üzere.

Şirketin web sitesinde yer alan bir Zino HD prototipinin içinde dört çekirdekli Phenom II işlemcilerini kaldırabilecek AMD RS880M yongaseti yer alıyor. Her ne kadar kartüstü Radeon HD 4250 grafik çözümüne yer verilmiş olsa da, ATI Mobility Radeon 5450 GPU da seçenekler arasında sunulabilir. 8 GB’ye kadar 1066 MHz DDR3 belleğin yanı sıra 802.11n WiFi ve Blu-ray sürücü seçenekleri de listede yer alıyor. Bu küçük kutunun önünde ve arkasında hemen hemen aynı portları görmeye devam edeceğiz, ancak bunlara ek olarak yeni bir optik S/PDIF soketine de yer verilmiş, bu sayede Zino HD 7.1 ses sistemlerine de bağlanabilecek.

Zino HD’nin ilk versiyonunun Türkiye’de satışa çıkmasını bekliyoruz. Bu kadar güçlü yeni bir tasarım yoldayken Türkiye’deki müşteriler daha azıyla ne kadar yetinir, bunu bilemiyoruz.

Galeri: Dell Inspiron 410 Zino HD teknik özellikleri
[nggallery id=368]

İlgili – Dell Support

İLGİLİ HABERLER