Eğlence

Yeni Doom oyunu The Dark Ages, 2025’te oyuncularla buluşacak

doom: the dark ages

Yeni Doom oyununun karanlık bir fantezi dünyasına doğru ilerleyeceğine dair söylentiler doğru çıktı. Xbox‘ın büyük tanıtım etkinliğinde id Software şeytani nişancı serisinin en yeni üyesi olan Doom: The Dark Ages oyununu resmen duyurdu.

Oyun, adından da anlaşılacağı gibi, avcının daha fantastik bir dünyada düşmanları öldürdüğü orta çağ benzeri bir döneme geri dönüyor. Bu bakımdan bir tür ön bölüm görevi görüyor gibi görünüyor. Yine de her zamanki gibi korkunç ve kanlı olacağa benzeyen oyunda bir tür cyberpunk ejderhasının üstünde uçmak da mümkün olacak.

Doom: The Dark Ages çıkar çıkmaz Game Pass’e gelecek

Yeni Doom oyunu 2025’te çıkacak. İlk günden itibaren Xbox Game Pass’te yerini alacak olan oyunu PC ve Xbox’ın yanı sıra PlayStation 5’te de oynamak mümkün olacak.

Doom serisinin ana çizgisine yeni oyunlar eklenmesine bir süreliğine ara verilmişti. id Software, Doom’u 2016’da yeniden başlattı ve hızlı tempolu bir forma dönüş yaptı. Ardından 2020’de Doom Eternal adında aynı derecede metal bir devam oyunu geldi. Aslında bu, Quake Champions’ın 2022’de piyasaya sürülmesinden bu yana stüdyonun ilk oyunu olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER