Teknoloji

Dayanıklı Doogee S95 Pro güçlü özelliklerle geliyor

doogee s95 pro

Doogee akıllı telefon pazarının büyük isimlerinden biri olmasa da, dönem dönem heyecan verici telefonlar çıkarmayı başarıyor. Şirketin en yeni akıllı telefonu Doogee S95 Pro, dayanıklı bir kasa içinde üst segment cihazlarınkine yakın teknik özellikler sunuyor.

Telefon düşmelere karşı IP68, suya ve toza karşı ise IP69K dayanıklılık sertifikalarına sahip. Suyun 3 metre altında 4 saat boyunca çalışabilen S95 Pro, MIL-STD-810G askeri dayanıklılık standardını da karşılıyor. 13.8 mm. kalınlığındaki telefon, tartıda 285 gram çekiyor.

Akıllı telefonun kalbinde MediaTek Helio P90 yonga set bulunuyor. Bu yonga sete 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. S95 Pro’nun arkasında ise üç lensli bir kamera sistemi mevcut.

doogee s95 pro

Bu sistemde ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX586 sensör üstleniyor. 8 megapiksellik telefoto ve ultra geniş açılı lensler de sistemi tamamlıyor. Doogee S95 Pro’nun önünde ise 16 megapiksellik bir sensör yer alıyor.

Doogee S95 Pro için ne kadar ödemek gerekiyor?

Dayanıklılığıyla dikkat çeken Doogee S95 Pro’nun pil kapasitesi de oldukça etkileyici. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5150 mAh kapasiteli pili veriyor. Bu pil, 10W kablosuz şarj ve 24W kablolu şarj desteğine sahip. S95 Pro, kutusundan Android 9 Pie işletim sistemiyle çıkıyor.

doogee s95 proDoogee S95 Pro, şirketin resmi internet sitesinde 399 dolar karşılığında satışa sunulmuş durumda. Ekstra olarak 100 dolar daha ödeyenler, telefonun arkasına pinlerle tutturulan iki manyetik modülün de sahibi oluyor. Bu modüllerden biri Hi-Fi hoparlör işlevi görürken, diğeri 3500 mAh ekstra pil kapasitesi sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER