Teknoloji

Dokunma dostu Office uygulamaları Windows 10 Teknik Ön İzleme sürümü için yayınlandı

windows-10-word-050215

Microsoft gözde Office uygulamaları Word, Excel ve PowerPoint’in evrensel versiyonlarını Windows 10 Teknik Ön İzleme sürümü için yayınladı.

Evrensel uygulamalar Windows 10 ile çalışan bütün cihazlar için tasarlanıyor; bunlar Windows telefonlardan 84 inç ekranlı Surface Hub’a kadar farklı ekran büyüklüklerine sahip cihazlarda çalışabiliyor. Office uygulamalarının mobil versiyonları henüz çıkmadı, ancak Microsoft’un Office ürün yönetim ekibinin genel yöneticisi Julia White akıllı telefon ve tabletler için Windows 10 ön izleme sürümünün ilerleyen haftalarda yayınlanacağını haber verdi.

[quote_right]WINDOWS 10’UN TABLET VE AKILLI TELEFONLARA ÖZEL ÖN İZLEME SÜRÜMÜ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTALARDA YAYINLANACAK.[/quote_right]

OneNote hâlihazırda Windows 10’da mevcut; Outlook ve Calendar uygulamalarının da yakın zamanda çıkması bekleniyor. Office uygulamalarının kalitesi Windows 10’un kamuoyu tarafından kabul görmesinde önemli kriterlerden biri olacak. Bu uygulamaların Windows 10’un final versiyonu yayınlanmadan önce sahaya sürülmesi sayesinde erken kullanıcılar bu uygulamaların daha iyi hâle getirilmesinde yardımcı olacaklardır.

Eğer Windows 10 Teknik Ön İzleme sürümünü kullanıyorsanız, Word, Excel ve PowerPoint’in Windows 10 sürümlerini Windows Mağaza Beta’dan indirebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER