Eğlence

Doctor Strange 2 için ilk fragman geldi – Video

doctor strange 2

Marvel’ın çoklu evren yolculuğu Doctor Strange 2 veya tam adıyla Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında) ile devam edecek. Film için yayınlanan ilk fragman, Marvel’ın Loki ve Spider-Man: Eve Dönüş Yok gibi filmlerle keşfetmeye başladığı alternatif dünya ve zamanlara çok daha derin bir bakış vadediyor.

Görünen o ki; Multiverse of Madness, Marvel Sinematik Evreni’nde farklı hikaye ağlarını bir araya getirecek. Doctor Strange, son olarak kısa süre önce vizyona giren yeni Spider-Man filminde de Peter Parker’a yardım etmişti. Doctor Strange 2’de ise WandaVision’dan Wanda Maximoff / The Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yeni filmin fragmanında da ilk Doctor Strange filmini ilgi çekici hâle getiren “akıl bükücü” manzaralar fazlasıyla görülüyor. Buna ek olarak, Xochitl Gomez’in canlandırdığı America Chavez karakteri ve dev göz şeklindeki yaratık da fragmanın dikkat çeken unsurları arasında bulunuyor.

Filmin fragmanı, Spider-Man: Eve Dönüş Yok’un bitiş jenerğinin sonunda ekstra içerik olarak gösterilmişti. Marvel, aradan fazla zaman geçmeden fragmanı herkesin erişimine açtı.

Doctor Strange 2, 6  Mayıs 2022’de vizyona girecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER